2777
2789

بخواب خوابت میاد

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لالا کن دختر زیبای شبنم لالا کن تا رنگ بی مهری نبینی

بخند؛ هیچکس به غمت اهمیت نمیده. آرامش است عاقبت اضطراب ها(بالاخره مام لطف خدا شامل حالمون شد ک فصل دو دار بشیم و از دورهمی خالی  به دورهمی دو ارتقا پیدا کنیم؛ باشد ک فصل سه دار نشویم چون که دیگر نه دل و دماغی برا زدن کاربری باقی میماند و نه شماره ای )

چشمانم ببند و تویه ذهنت شروع کن به شمردن از صد بیا پایین تا به صفر برسی و تموم تمرکزت روی شمردن باشه و به هیچی فکر نکن ❤️ این ترفند هم باعث میشه راحت و آروم بخوابی هم زود خوابت میبرع

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

سعی کن بخوابی😐

نه جدی یه نور کم روشن کن رو شکم رو تخت بخواب و کتاب دینی باز کن و سعی کن بخونی سری خوابت میبره تضمینی

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه