2777
2789
عنوان

چجوری با همسرتون اشنا شدین؟؟؟

485 بازدید | 18 پست

خودم خیلیییی اتفاقی😶

۲سال تموم فکر و خیالم این بود ک با یکی دگ(کسی ک باهاش دوست بودم) ازدواج میکنم ولی یهو همه چی خراب شد

چندوقت بعدش از طریق کار و خیلی خیلی اتفاقی با نامزدم اشنا شدم..اول هم ازش خوشم نمیومد چندبار جواب رد دادم ولی بالاخره دلمو برد

❤پُشتِ من خدا بوده همیشه❤

بسلامتی

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو لنزور باهام حرف زدیم بعد اتفاقی همو تو مهمونی دیدیم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

اگه دوس داری برو به عکسم تو مسابقه اینستاگرام رای بده ❤ ممنون میشم 🌸

https://instagram.com/stories/mahrokh_onlinestore/2812008562500501156?igshid=MDJmNzVkMjY=

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

همسایه بودیم جفتمون عاشق هم بودیم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ی کافه نزدیک خونمون بود ک صاحبش دوست نامزدم بود من زیاد میرفتم اونجا چن بار دیدمش ازش خوشم اومد ی روز ک رفتم ایشون سفارشمو آورد خودشم نشست گفت ازت خوشم میاد خیلی خوبی خیلی قشنگ میخندی منم ک از شادیِ تبدیل کردن کراش ب دوس پسر در پوست خود نمیگنجیدم با نیش باااز پذیرفتم😂

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤