2777
2789
عنوان

ریزش مو

1025 بازدید | 24 پست

خانوما لطفا تجربه ای اگه راجب ریزش مو دارید لطفا بگید 

وای من شدیدا ریزش مو دارم دکترم رفتم یه مدت امپول بیوتین بپانتن و هیرویت مصرف میکردم یکم بهتر بود اما به محض اتمام دوره دوباره شروع شد دوباره پیش یه پزشک دیگه رفتم بهم قرص خارجی امگا 4و ماینوکسیدل داد ولی هیچ فرقی نکرده کف سرم درد میکنه و ریزش موی شدید دارم دیگه کلافه شدم 

بهترین سرم و ماسک موهارم استفاده میکنم ولی انگار نه انگار 

لطفا اگه تجربه ای دارید به اشتراک بزارید ممنون میشم

منم ریزش مو دارم اینجا یکی گفت تخم شنبلیله میزده به موهاش و ریزشش قطع شده منم میخوام امتتحان کنم ببینم چه طوره

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلات هورمونی نداری؟ تیرویید و ...؟

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.instagram.com/haircare_ ...

فقط میتونم این پیج به شما معرفی کنم .چون ریزش مو به خیلی عوامل وابسته است و تا مشکل ریشه یابی نشه درمان ممکنه بی فایده باشه انشالله مشکلت حل بشه دوست عزیز

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
منم ریزش مو دارم اینجا یکی گفت تخم شنبلیله میزده به موهاش و ریزشش قطع شده منم میخوام امتتحان کنم ببی ...

تخم شنبلیله رو چطوری استفاده باید کرد 

با جوشونده اش سرو باید شست

منم ریزش مو دارم اینجا یکی گفت تخم شنبلیله میزده به موهاش و ریزشش قطع شده منم میخوام امتتحان کنم ببی ...

تخم شنبلیله برای ریزش هورمونی اثر داره

البته دوران پریود ممنوعه از دوروزه مونده ب پریود تا دوروزه بعد تموم شدنش نزن

تخمش شنبلیله یه کم آسیاب کن تا خورد بشه هشت ساعت با پولیوان آبجوش خیس کن

بعد صاف کن ژل رو بزن ب موهات

تخم شنبلیله برای ریزش هورمونی اثر داره البته دوران پریود ممنوعه از دوروزه مونده ب پریود تا دوروزه ب ...

ممنون عزیز 

چند ساعت رو موها بمونه و بعدش استحمام بشه

تخم شنبلیله رو چطوری استفاده باید کرد  با جوشونده اش سرو باید شست

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
تخم شنبلیله برای ریزش هورمونی اثر داره البته دوران پریود ممنوعه از دوروزه مونده ب پریود تا دوروزه ب ...

ممنون عزیزم نمیدونم ریزش موهام از چیه از بعد کرونا هم جوش پیدا کردم هم ریزش البته از قبلم داشتم ولی شدیدتر شدجوشام با قزص رفت ولی ریزشم هنوز هست حالا امتخان میکنم ببینم چه طوریه

ممنون عزیز  چند ساعت رو موها بمونه و بعدش استحمام بشه

دو ساعت قبل حموم بزن

من از پیج سوگند یادگرفتم

برات لینکس گذاشتم بالاتر یه سر بزن

درمان های خونگی زیادی به توجه به مشکل هر شخص یا میده

درمان مو به نوع مو جنس پوست سر، طبع بدن ، مشکلات داخلی بدن و استرس و ارث و.... همه اینا وابسته است

برای نتیجه بهتر باید همه بررسی بشه تا زودتر نتیجه رو ببینی 

ممنون عزیزم نمیدونم ریزش موهام از چیه از بعد کرونا هم جوش پیدا کردم هم ریزش البته از قبلم داشتم ولی ...

متاسفانه کرونا باعث ریزش میشه، من خودمم درگیرم با ریزش

البته من هم کرونا گرفتم هم تنبلی تخمدان باعث ریزش میشه...

2790
2778
2791
2779
2792