2777
2789
عنوان

چیکار کنم که....

591 بازدید | 44 پست

یکم انگیزه داشته باشم ؟

روزا همینجور داره میگذره و من هیچ فعالیتی نمیکنم....هیچ تلاشی برای اینده نمیکنم...هیچ چیزی نیس ی تکونی به من بده و به خودم بیامهدف دارم ولی نمیدونم چرا نمیتونم یه قدم براش بردارم همش میگم اگه نشه چی؟..اگه فلان اتفاق بیفته چی

و هرروز همینجور میگذره  (:

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گوشی باعث شده روزامون اینطوری بگذره 

باید ساعت نت گردی رو کمش کنی و از کارای کوچیک شروع کنی تا عادت کنی ب تغییر 

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
یه هدف لرا خودت تعبین کن و بجنگ براش یا حتی بهش نزدیک شو .. هنر یاد بگیر یا زبان 

باورتون در کنار درس یه مدت موسیقی یاد گرفتم..الان هرکاری میکنم نمیتونم برم سمتش🥲

گوشی باعث شده روزامون اینطوری بگذره  باید ساعت نت گردی رو کمش کنی و از کارای کوچیک شروع کنی تا ...

باورتون میشه حتی دور گوشیمم نمیام؟

فقط تو اتاقم دراز میکشم و ایقد فکر میکنم که خسته میشم

نه متاسفانه

منم قبل کنکور دقیقا همینطور بودم

بیخیال بیخیال

شب کنکور انگار چشام باز شد

دیدم این همه زمان داشتم بجنگم و به دست بیارم اما همشو تلف کردم

انقدر از خودم عصبی بودم که شد انگیزه برا ادامه مسیر

ته ته وجودت میدونه که خیلی به خودت بی توجه بودی و همین باعث حالت بی حسی شده.. 

فقط میتونم بگم یه کتاب بخون که کمکت کنه.. باشگاه ۵ صبحی ها

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك

دقیقا مثل تو ام، گفتم در کنار درس، یه کلاس هنری برم، که حال نداشتم ادامه ندادم، کلاس کامپیوتر داشتم که اوخرش ولش کردم... حوصله ی هیچیو ندارم، حتی فیلم دیدن. افسردگی نداشته باشیم ای بابا

منم قبل کنکور دقیقا همینطور بودم بیخیال بیخیال شب کنکور انگار چشام باز شد دیدم این همه زمان داشتم ...

ممنون گل لطف کردی❤

من یه مشکل دیگه دارم ...اینکه افسردگی مزمن و وسواس فکری داشتم سرخود مادرم داروهارو قطع کرد و  به خاطر این کارش شدت افسردگی چن برابر شد

الان وسواس فکری خیلی اذیتم میکنه و این موضوع کل انرژی روزمو میبره و هیچ انگیزه ای  نمیمونه

ولی با این حال یه ادمیم که ایندم خیلی برام مهمه یه ثانیه تو فکر کنکور در نمیام و به خاطر همین افسردگی و وسواس فکری بود ک من پارسال کنکورمو خراب کردم

باورتون میشه حتی دور گوشیمم نمیام؟ فقط تو اتاقم دراز میکشم و ایقد فکر میکنم که خسته میشم

هیچ کس جز خود آدم نمیتونه خودش رو نجات بده؛

چند تا خانوم موفق تو دور و بر و فامیل تون ببین با خودت بگو من باید از این هم موفق تر باشم

چیزی تا کنکور نمونده

هر روز روی کاغذ برنامه همون روز و فردات رو بنویس و سعی کن حتما اجراش کنی

به خدا توکل کن و از خودش کمک بخواه‌ بتونی با دو دشمن مهم موفقیت، یعنی تنبلی و ناامیدی مبارزه کنی  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
دقیقا مثل تو ام، گفتم در کنار درس، یه کلاس هنری برم، که حال نداشتم ادامه ندادم، کلاس کامپیوتر داشتم ...

🥲خیلی بده خیلی

حسرت روزایی که رفته رو میخورم ولی بازم امید ب زندگیم ندارم