2777
2789
عنوان

ازدواج

109 بازدید | 8 پست

دوستان سلام من نامزدی کردم که دو دلم و تصمیم دارم بهم بزنم اما چون ایراد اساسی ندارن خانواده مانع میشن آیا راهی هست کاری کنم که آزمایش خون بهم نخوره ؟اینم بگم که این آقا کمخونی مینور دارن و من خودم هیچ مشکلی ندارم اگه راهی هست لطفاً راهنماییم کنید از لحاظ روحی واقعا تحت فشارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم فقط دلم راضی نمیشه

اها ...پس فعلا دست نگهدار همینطوری بمون منظورم اینه عروسی فعلا نگیر عقد نکردی فعلا نکن بنداز عقب حالا ...بهمم نزن ...بگو وقت بیشتر میخوام واسه فک ...

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  

[QUOTE=232904077]اها ...پس فعلا دست نگهدار همینطوری بمون منظورم اینه عروسی فعلا نگیر عقد نکردی فعلا نکن بنداز عقب حال ...[/QUOT.    من قبلا با کسی وارد رابطه شدم که 7سال طول کشید همه نوع وعده دروغی دادن بهش عمل نکردن ومنو ول کردن رفتن دنبال زندگیشون بعد اون مدت چندین بار برگشتن من قبولشون کردم وبازم رفتن بعد این قضیه من با کسی نامزدی کردم که از لحاظ اخلاقی ،درآمد،دین،خانواده همه چی تمومه اما من یکم با قیافه وقدشون مشکل دارم و گاهی فکر و خیال میاد سراغم که به هم بزنم خودم اوایل اینجوری نبودم اما نمی‌دونم چرا حرف دیگران برام مهمه،و چون گذشته بهم فشار میاره دوس دارم تمومش کنم فکرم آزاد بشه

[QUOTE=232904077]اها ...پس فعلا دست نگهدار همینطوری بمون منظورم اینه عروسی فعلا نگیر عقد نکردی فعلا ...

وای چقد بد ... متاسفم 💔...ولی خوب فکر کن که اون ادمم الان داره احساس می زاره وسط تو برای اون مثل اون شخص نشی که بهت اسیب زد ... یا تمومش کن یا قبولش کن 

اگه امضامو باز کردی   اینو بدون تو مشکل بدی هستم   دعام میکنی؟  
[QUOTE=232904077]اها ...پس فعلا دست نگهدار همینطوری بمون منظورم اینه عروسی فعلا نگیر عقد نکردی فعلا ...

دروغگو...اون تاپیک اخرت چی میگه.تو اجازه نداری با احساس بقیه به دروغ بازی کنی که ب هدفت برسی‌...حیف که نمیشه پست اخرمو اونور پاک کنم