مستاجری سخته تا بخواهی یه خونه بخری پدرت دراومده باید حسرت همه چیز دلت بمونه دومی کلفت ننه اش باشه و ...
میدونم چی میگی ♥️ مشخصه با تجربه صحبت میکنی و نه از روی احساس واقعا هرکدوم مشکل خاص خودشونو داره و من اصلا طمع پول ندارم ی زندگی آروم میخوام آرامش داشته باشم فقط همین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم چی میگی ♥️ مشخصه با تجربه صحبت میکنی و نه از روی احساس واقعا هرکدوم مشکل خاص خودشونو داره و م ...
من الان پر از ارامش هستم یعنی توی فامیل به خوبی شوهر من از لحاظ ایجاد ارامش نیست اینو همه میگن حتی شوهرم میگه چرا ما دعوا نمیکنیم ولی بی پولی خیلی اذیتم میکنه هرچقدر هم جلوی خودمو بگیرم بازم مقایسه میکنم
😂😂وقتایی ک غصه میخورم به این فکر میکنم واسه دخترای دیگه هم همینه یکی منتظر بهترش میمونه یکی ی جا اصلا چندتا غریبه و فامیل میاد خواستگاریش (دلداری بدیم حداقل خودمونو)
من الان پر از ارامش هستم یعنی توی فامیل به خوبی شوهر من از لحاظ ایجاد ارامش نیست اینو همه میگن حتی ش ...
میفهممت سخته بخوای تا همیشه بی پول باشی مخصوصا بچه دار بشی مسئولیت هایی که داری و پیشرفت های اطرافیان خیلی اذیت کنندس♥️شما انتخوابتو کردی و بدون خیلیا واقعا تو حسرت داشتن زندگی توعن و حیف نیست بخاطر مشکلات مالی بشینی غصه بخوری ؟ ذات ادما واقعا خریدنی نیست عشقی ک بهت داره و آرامشی که داریو شاید هیچوقت با هیچ کسی نداشتی و اراده خیلی مهمه همسرتون تموم تلاششو میکنه ک شما علاوه بر آرامش راحتیم پیدا کنید مهم اینه♥️
قربونت برم دقیقا همینطور من از زندگیم راضی هستم ولی خواستم بگم با اینکه میگن اخلاق مهمه ولی پول هم ب ...
میفهمم♥️و سرهمین گمم ولی حالا من ک نسبت به شما دور ترم یعنی متاهل نیستم و دیدگاه دیگه ای دارم متوجه این میشم واقعااااا با هرکسی ی چیز دارم ی چیز ندارم! به یکی علاقه دارم موقعیت و پول ندارم و همین خوب مشکله ادم تا کی میتونه مستجر باشه و میدونم توانایی خرید خونه نداره تا پیریمون از من ی سال کوچیک تره به یکی احساس خوبی دارم پول دارم ولیییی واقعا کلفت میخواد و همین ارامشو ازم میگیره! با یکی خیلی پولدارم ولی آینده نامعلوم عرضه نداره اصلا همه چی از پدرشه