2777
2789
عنوان

حسرت همیشگیه من،،،،

252 بازدید | 20 پست

بچه ها میشه دعا کنید دلم آروم بشه و از یادم بره؟ توروخدا،،، یکسال خیلی تلاش کردم خیلی ولی انگار جای خالیش مثل یه حفره است تویه قلبم 

هرگز نمیخوام برگرده و حتی الان کسی اومده سمتم که همه ویژگی های دلخواهمو داره ،،،،

ولی ولی جای خالی اون عذابش کم نمیشه ،،،،

ترو خدا دم اذان دعا کنید مهرش از دلم بره ❤️

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
سوره ی یاسین بخون آروم میشی

هر لحظه یادش باهامه هر لحظه 😔خیلی خسته شدم و بی طاقت

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا جدا شدين

من خانوادم سختگیرن و شهرمون هم کوچیک نمی‌تونستم باهاش قرار بزارم بیرون همکلاسی دانشگاه بودیم که بعد کرونا دیگه نشد همو ببینیم و اونم تحمل این وضع براش سخت شد گفت تموم کردن رابطمون خیلی بهتره و برخلاف اصرار های من تمومش کرد 😔

شوهرت بوده؟

نه عشق اولم بود خیلی حالم باهاش خوب بود مثل یک قرص آرامش‌بخش بود برام که زندگی سختمو تحملشو آسون میکرد بعد رفتنش داغون شدم 

نه عشق اولم بود خیلی حالم باهاش خوب بود مثل یک قرص آرامش‌بخش بود برام که زندگی سختمو تحملشو آسون میک ...

دقیقیا مثل منی 

۴_۵سال میگذره ازش ولی چون فامیله هی میببینمش یادش میوفتم 

نمی‌دونم درمونش چیه 🥲

خدایا مرسی ♥️
الان باز همكلاسيته ؟ اون چيكار ميكنه الان؟

دانشگاهم‌ تموم شد ترم پیش و چون مجازی بود و من یک ترم جلوتر بودم تویه گروه های درسی ندیدم شمارش رو  

هیچ خبری ازش ندارم ،،،،،،

گاهی شمارش رو سیو میکنم پروفایلش میبینم بازدیدش رو میبینم ،،

دقیقیا مثل منی  ۴_۵سال میگذره ازش ولی چون فامیله هی میببینمش یادش میوفتم  نمی‌دونم درمون ...

😔😔😔😔😔😔😔 خیلی سخته خیلی

عزیزم برات دعا میکنم ولی سعی کن هر موقع یادش افتادی زودی خودتو یه جوری سرگرم کنی تا فکرت نره سمتش،

و عزیزم مطمئن باش لیاقت عشق تو رو نداشته چون اگه واقعا میخاستت ندیدن رو بهانه نمیکرد و راحت بره و احساسات تو براش مهم نباشه هیچوقت خودتو بخاطر همچین ادمایی که لیاقت عشقتو ندارن نابود نکن واگه خواستگار خوب داری جواب مثبت بده وبرای همیشه این ادمو فراموشش کن .

عزیزم برات دعا میکنم ولی سعی کن هر موقع یادش افتادی زودی خودتو یه جوری سرگرم کنی تا فکرت نره سمتش، ...

مرسی عزیزم تموم حرفات درسته من حتی دیگه نمیخوام که برگرده و فقط می‌خوام برام تموم بشه و تویه دلم اثری ازش نباشه ممنونم برای حرفات انشالله که بتونم دل بکنم و رها بشم