2737
2739

دوباره آب رو گرم کن در حدی که دستت رو میزنی بهش نسوزونه تو یه لیوان دو قاشق شکر بریز ، آب بریز و خمیر مایه ، باید بین ۱۰ دقیقه تا یه ربع خمیر مایه ات پف کنه بیاد بالا ، اگه بالا اومد که یعنی خمیر مایه ات مشکل نداره همونو بریز تو خمیر نون و دوباره به مقدار مورد نیاز آرد بزن، اگه نشد هم یکم شکر بزن سرخ کن مثل دونات کمی سفت تر میشه 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



دوباره آب رو گرم کن در حدی که دستت رو میزنی بهش نسوزونه تو یه لیوان دو قاشق شکر بریز ، آب بریز و خمی ...

تشکر عزیزم . دقیقا همین کار رو کردم دوباره نیم ساعت استراحت دادم کاملا پف کرد و نون ها هم عالی شده بودند. 

2731
تشکر عزیزم . دقیقا همین کار رو کردم دوباره نیم ساعت استراحت دادم کاملا پف کرد و نون ها هم عالی شده ب ...

خیلی خوشحال شدم خداروشکر😍😍

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687