2777
2789
عنوان

پیچ وقیح

361 بازدید | 15 پست

الان دیدم دهرن توی یه تاپیک میگن که وقیح پیج درست کرده عکسا رو گذاشته و ....

چرا مسئولای سایت پیگیری نمیکنن خب

کسی پیجشو داره برم چک کنم ببینم عکس منم برداشته یا نه 

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

دیگه اونی عکس میذاره مکان عمومی عواقبشم باید قبول کنه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسئول سایت داداش مسئول اینستا نیست که

خودشون باید بدونن تو سایتی که از همه ی جهان میتونن واردش بشن حتی صورت خواننده خاموش عکس نزارن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

مسئول سایت داداش مسئول اینستا نیست که خودشون باید بدونن تو سایتی که از همه ی جهان میتونن واردش بشن ...

خب اینجوری که بچه ها گفتن حساب کاربری هم داره 

اونو حداقل تعلیق کنن 

و ار روی حساب کاربریش تا حدی میشه فهمید کیه پیگیری بشه از طرف پلیس پیدا میشه

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 
خب اینجوری که بچه ها گفتن حساب کاربری هم داره  اونو حداقل تعلیق کنن  و ار روی حساب کاربر ...

نه نمیدونن کیه

الان ممکنه خودش تو تاپیکت برعلیه خودش حرف بزنه😂😂😂

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اینجا وضعیت فاجعس تو نگا کن نی نی یارها سریع تاپیک های اقتصادی و سیاسی و مسایل روز رو حذف میکنند اما تاپیک های تبلیغی حس ششم فالل جادو و.. می‌ره تو پربازدید 

@نی_نی_یار_پنج   عزیزم شما نمیخای در این مورد پاسخی بدی؟

یکی به من بگه وقیح کیه

اونیه که عکس کاربرایی ک از خودشون عکس میزارن برمیداره ظاهرن میزاره پیج اینستاش

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
یکی به من بگه وقیح کیه

کاربرا که عکس میذارن اون و همدستاش عکسارو برمیدارن و تو اینستا و پیجای صیغه یابی پخش میکنه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خاک تو سرش خوبه من عکس نزاشتم

اسمش روشه دیگه 

وقییییح

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟