پاتینای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 560 عنوان دانشجوا بیایین از تجربهاتون بگید 90 بازدید | 12 پست فردا باید برم دانشگاه کلی استرس دارم هشت تا دختریم و نزدیک بیست تا پسر چون یه خورده لاغرم ، چادر میپوشم...من خیلی شیطونم و نمیدونم اونجا باید چجور رفتار کنم که سوژه نشم ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤 توبمان و دگران وای به حال دگران🖤 1401/01/19 | 17:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hani9893 عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1933 عادی 🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی! (متعهد❤️👩❤️👨)
avaye_naz عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 3891 عادی با اعتماد به نفس سنجیده صحبت کن و سعی کن پر صحبت نباشی ولی فعال باش اگه چادر بپوشی تا اخرش باید بپوشی ها من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن
بهاررر1400 عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1780 مراقب حرف زدنت باش هرچی میخای بگی قبلش فکرکن ببین چ برداشتی میشه ازش
پاتینای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 560 عادی با اعتماد به نفس سنجیده صحبت کن و سعی کن پر صحبت نباشی ولی فعال باش اگه چادر بپوش ... با چادر مشکل ندارم بهم اعتماد بنفس میده و حس میکنم یه ابهت خاصی داره چون بقیه دخترامون خیلی جلفن ولی من خیلی شوخی میکنمو میخندم باید جلوشو بگیرم پس ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤 توبمان و دگران وای به حال دگران🖤
پاتینای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 560 مراقب حرف زدنت باش هرچی میخای بگی قبلش فکرکن ببین چ برداشتی میشه ازش اخ گفتی من همیشه اینو فراموش میکنم بعد یه ثانیه پشیمون میشم بابتش ... به اینم حواسم هس دیگه ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤 توبمان و دگران وای به حال دگران🖤
avaye_naz عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 3891 با چادر مشکل ندارم بهم اعتماد بنفس میده و حس میکنم یه ابهت خاصی داره چون بقیه دخترامون خیلی جلفن&nbs ... اره نظر کلی من اینه که خییییلی هم صحبت خنده نکن از دور سبک به نظر میاو نه که فعاا نباشی ها اتفاقا فهال باش ولی در حد متعادل و سنجیده من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن
پاتینای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 560 اره نظر کلی من اینه که خییییلی هم صحبت خنده نکن از دور سبک به نظر میاو نه که فعاا نباشی ها ات ... دمت گرم پس حواسم هس ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤 توبمان و دگران وای به حال دگران🖤
بهاررر1400 عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 1780 اخ گفتی من همیشه اینو فراموش میکنم بعد یه ثانیه پشیمون میشم بابتش ... به اینم حواسم هس دیگه اولش برات همینجوری هولناکه.بعدش طبیعی میشه وهمه چی دستت میاد نگران نباش
پاتینای_قرمز مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 560 اولش برات همینجوری هولناکه.بعدش طبیعی میشه وهمه چی دستت میاد نگران نباش مرسی از استرسم واقعا کم شد ما گذشتیم وگذشت آنچه تو با ما کردی🖤 توبمان و دگران وای به حال دگران🖤
سایهشب عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 442 عزیزم منم ریزش موارثی دارم کل دکترا جوابم کردت الان پیش دکتر جمشیدی هستم میگم پی ارپی انجام بدم میشه عکس قبل و بعد موهاتو بزاری