2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

53 بازدید | 4 پست

دوسال پیش پدربزرگم فوت کرد.منو خیلی دوس داشت چون اولین نوه دخترش بودم.خیلیم مهربون بود.بهترین آدمی بود که تو عمرم دیدم‌.حالا از اون موقع که فوت شدن هر هفته چندین بار میاد به خوابم منم توی خواب کاملا متوجه که آقاجون فوت کرده پس چجوری اینجاست؟ 

هیچ واکنشی هم به من نداره.یعنی مثلا داره کارای روزمره خودشو انجام میده نه باهام تو تواب بد رفتاره نه خوش اخلاق.

چرا میاد تو خوابم همش؟؟؟😔

برای اینکه خیلی دوستت داره وتو هم دوستش داری وبهش فکرمیکنی براش ثواب انجام بده فاتحه بخون براش یا چیزی به فقیری بده به نیت پدربزرگت مرده ها دستشون ازدنیا کوتاهه محتاج صدقاتن

برای اینکه خیلی دوستت داره وتو هم دوستش داری وبهش فکرمیکنی براش ثواب انجام بده فاتحه بخون براش یا چی ...

ناراحت میشم روزای بعدش.چون یه روز که حالش بد بود مامانم بهم گفت برو به آقاجون سر بزن حالش خوب نیس.من درس داشتم گفتم مامان پس فردا میرم.همون شب فوت شدن.هر وقت میاد به خوابم روز بعد عذاب وجدان میگیرم چرا اونروز نرفتم ببینمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت میشم روزای بعدش.چون یه روز که حالش بد بود مامانم بهم گفت برو به آقاجون سر بزن حالش خوب نیس.من ...

قسمت نبوده بری گاهی خیلی زود دیرمیشه وپشیمونی بی فایده است به یه فقیری کمک کن ثوابش میرسه به پدربزرگت وبرو سر مزارش شایدخیلی وقته نرفتی سرمزارش

قسمت نبوده بری گاهی خیلی زود دیرمیشه وپشیمونی بی فایده است به یه فقیری کمک کن ثوابش میرسه به پدربزرگ ...

اره کلا سه چار بار بیشتر نرفتم.میرم دیگه کسی نمیتونه جلو گریمو بگیره واسه همین خیلی کم رفتم.حتی واسه سالگردش هم به بهونه کرونا نرفتم.خیلی حالم بد میشه.