2777
2789

من همزمان لاپارسکوپی و هیستروسکوپی شدم یه عمل سادست فک کنم بعد تموم شدن پریود انجام دادم البته دقیق یادم‌نیست اخه دو سال پیش بوده

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

من همزمان لاپارسکوپی و هیستروسکوپی شدم یه عمل سادست فک کنم بعد تموم شدن پریود انجام دادم البته دقیق ...

ب من گفتن روز اول قاعدگی زنگ بزن ک نوبت بدم بهت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برای انجام هیستروسکوپی پیس دکتر فرهانه امینی رفتم ایشون با استفاده از این روش تونستن بیماری م ...

مال من نرمال بود و بی مشکل، دوماه بعداز هیسترو باردار شدم، الان پسرم 4 ماهشه😍

من برای انجام هیستروسکوپی به دکتر پرستو سهیل مراجعه کردم. ایشون خیلی دقیق و با حوصله عمل رو انجام دادن و بعد از عمل هم به طور کامل من رو راهنمایی کردن. من از برخورد و تعهد خانم دکتر خیلی راضی هستم و ایشون رو به همه کسایی که نیاز به هیستروسکوپی دارن معرفی می‌کنم.

دکتر به من گفت قبل از تخمک گذاری انجام می شه، من پیش دکتر فاطمه هادی رفتم، خیلی دکتر باسواد و خوبی ب ...

مرسی عزیزم. دو سال پیش انجام دادم. 

بعد از اون دو تا دسته گل خدا بهم داد

یکی از دوستای من پیش دکتر عطارشاکری انجام داد فکر کنم 6-7 ماه پیش بود. درد که طبیعتا داره بلاخره ولی نه اونقدرا اذیت نشد کار دکترش خوب بود

لازمه معاینه بشی اول حتما

من برای هیستروسکوپی پیش دکتر تاج بخش رفتم و واقعا دستگاهشون خوب بود و خودشون هم چون متخصص باسابقه این کارشون خیلی خوب بود درد کمی داشتم اما خداروشکر بعدش هیچ مشکلی نداشتم