2777
2789
عنوان

گوشی سامسونگ

2678 بازدید | 26 پست

سلام یه گوشی میخوام که هم خیلی قشنگ باشه وعکساشم با کیفیت باشه شیائومی ام باشه فرقی ندارم قیمتشم تا ۱۶ تومن باشه میشه معرفی کنین

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
سامسونت a72s

a52 داشتم همشون یه شکلن یه گوشی میخوام فرق داشته باشه 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سامسونگa72

یا اس 20 fe.....

سلام دوستای گلم من یه خانم شاغل هستم ک عاشق شغلمم چون من به واسطه شغلم شریک شادی هاتونم😍مامان های خوشگل من کارم درست کردن استند اسم و تابلو اسم و گیفت های خوشگل برای نی نی های تو دلی تون و بچه های خوشگلتون  هستم ک با این هنر خاص میتونید سیسمونی های کوچولوتون بی نظیر کنید🤩🤩همچنین کارهای خاص میتونه یه هدیه خاص برای عزیزهای دلتون باشه😍😍پیج کاریم استند هستیestand_hasti     تو تاپیک هام نمونه کار هام هست🥰🤩
S20 fe 128g 5g  دارم و خیلی راضیم دوربینشم عالی قیمتشم 13 تومنه ببین اینم قدرت زومش از طبقه پنج ...

تو فکرش بودم چه رنگیشا داری

S20 fe 128g 5g  دارم و خیلی راضیم دوربینشم عالی قیمتشم 13 تومنه ببین اینم قدرت زومش از طبقه پنج ...

رمش چنده

من یاسیشو دارم خیلی قشنگه خیلی

ممنون عزیزم

رمش چنده

الان اس ۲۱ fe ..فکر کنم اومده

اون بخر ک جدیدتره

سلام دوستای گلم من یه خانم شاغل هستم ک عاشق شغلمم چون من به واسطه شغلم شریک شادی هاتونم😍مامان های خوشگل من کارم درست کردن استند اسم و تابلو اسم و گیفت های خوشگل برای نی نی های تو دلی تون و بچه های خوشگلتون  هستم ک با این هنر خاص میتونید سیسمونی های کوچولوتون بی نظیر کنید🤩🤩همچنین کارهای خاص میتونه یه هدیه خاص برای عزیزهای دلتون باشه😍😍پیج کاریم استند هستیestand_hasti     تو تاپیک هام نمونه کار هام هست🥰🤩
الان اس ۲۱ fe ..فکر کنم اومده اون بخر ک جدیدتره

پردازنده s21 اگزینوسه ک از اسنپ دراگون ناپایدارتره و زودتر داغ میکنه ولی s20 اسنپدراگونه 

و اینکه بااینکه این گوشی پردازندش بهتره اون گوشی چون جدیدتره خیلی بیخودی 3 ملیون گرونتره

پردازنده s21 اگزینوسه ک از اسنپ دراگون ناپایدارتره و زودتر داغ میکنه ولی s20 اسنپدراگونه  و ای ...

من خیلی این چیزا رو بلد نیستم ولی تحقیق کردم 

اگزینوسشم خیلی خوبه اینام خودشون ی رده بندی دارن دیگه 

منم میخوام s21 fe بگیرم 

من خیلی این چیزا رو بلد نیستم ولی تحقیق کردم  اگزینوسشم خیلی خوبه اینام خودشون ی رده بندی دارن ...

منم تازه گوشیمو خریدم و خیلی پرس و جو کردم و خیلی راجب امکانات گوشیا میخونم ببین نمره اگزینوسه از اسنپ دراگون پایین‌تر یعنی گوشی زودتر داغ میکنه و اینکه این گوشی تازه وارد بازار شده بیخودی گرونه هنوز ثبات قیمت نداره همین s20 هم وقتی اومداولا 17 تومن بود الان شده 12 و نیم