2777
2789
عنوان

روزه ها بيان

103 بازدید | 9 پست

سلام نماز روزه تون قبول باشه عزيزان 

در چه حالين 

سحري چي خورديد افطار چي داريد 

خونتون تميزه يا كثيف جايي نميخواين برين؟

براي اينكه وقت بگذره تاپيك زدم😂

خودم سحري مرغ داشتم 

افطار ميخوام سوپ شير درست كنم 

خونمون ٣٠درصد كثيفه يعني وسايلاي دخترمه 

دوست داشتم غروب دخترمو ببرم پارك ولي هوا آلوده است كنسل شد تو خونه ميمونيم 

شما ها چي

من دمپخت خوردم سحر ، افطار هم خونه مامانم هستم نمیدونم چی داره 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭

سلام، خودم باردارم روزه نیستم، برای همسرم‌ لوبیاپلو درست کرده بودم، افطار دعوتیم خداروشکر😁سحری فردا رو هم بار گذاشتم دلتون نخواد  خورشت آلو

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سحر فورمه سبزی داشتیم افطار ناگت مرغ داریم بعلاوه کوکوی مرغ دیروز افطار خونمون هم ۱۸۰ درصد کثیف میخواهیم تعمییرکار کولر بیاریم کثیفیش میشه ۳۰۰ درصد 😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

روزه ها که نمیتونن بیان....😁

روزه دارا میان🏃🏃🏃

جاتون خالی...سحری غذای امام رضا داشتیم..قیمه بود...خوردیم..یه‌مقدار واسه شام‌مونده...افطار هم پنیر سبزی لگیمات چای...اینا دارم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خونم دسته گل

تازه حیاطمم جارو کردم 

میخوام الویه درست کنم

بریم افطار بیرون جاتون خالی

سحری هم عدس پلو باگوشت گردن داشتم.

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤

طاعات شماهم قبول

سحری نون و خرما خوردم

افطار یه ذره آش داریم،ولی جاری ام دعوت کرده میریم خونه پدر شوهرم جاری ام افطار میاره

خونه مونم بد نیست،یه گردگیری میخواد فقط الحمدلله

یه ذره نزدیک افطار شه پا میشم تمیز میکنم

الان دلم ضعف میره دارم فشارش میدم😄

خونم دسته گل تازه حیاطمم جارو کردم  میخوام الویه درست کنم بریم افطار بیرون جاتون خالی سحری ...

گوشت گردن وایی 🥰درسته پختی یا چرخش کردی 😁

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
گوشت گردن وایی 🥰درسته پختی یا چرخش کردی 😁

چرخ کنم براچی؟

جداپختم وگذاشتم زیرعدس پلو

خیلی دوست دارم یه سری تغییرات درون خودم ایجادکنم.استارت تغییرات مثبت 11فروردین1401😄اگه  زدم زیر قولم میام اینجامینویسم که شماها دعوام کنید که عهدم وشکستم😄😃اگه امضام وخوندی وحوصله داشتی بپرس فندق سر قرارت هستی یانه اگه نبودم دعوام کن😄😲😓فندق سرقرارش نبود ولی از18فروردین دوباره تصمیم گرفتم پای عهدم بمونم.چون زدم زیرقولم هرکی امضام وخوند.یادآوری کنه که این سری سر قولم بمونم😄😄(اینجانب فندقی بااراده که تو تصمیمیش موفق شد👏👏)❤❤