سلام عزیزان بازم بحث خیانته سعی میکنم کوتاه بگم هفت ساله ازدواج کردم یه بچه یک سال ونیمه دارم قبل بارداری شک به خیانت شوهرم باهمکارش کردم مدرکی نداشتم ازش.به شوهرم گفتم منکرشد و مدعی و دعوای سنگینی که چطور شک کردی به من.شوهرم امسال موبایل جدید خرید گوشی قدیمی خونه بود امروز رفتم داخل پیام ها و پیام های اون همکارخانمشو نگاه کردم کلیه پیام ها رسمی بودن بجز یه پیام که سال۹۹داده بودن و زمان بارداری من بود.اون خانم گفته بود اون کارو کن همسرم گفته بود باشه گل من و ادامه سوال اون خانمو داده بود.این خانم روز تولد کیک میفرسته واسش سوغات میاره واسه همسرم چون با منم سلام علیک داره . من به شوهرم جدیدا گفته بودم همکارت حدشو نمیدونه رابطه تو محدود کن گفت باشه .الان نمیدونم چیکار کنم سکوت کنم میترسم به جاهای جدی تر برسن و سکوت نکنم عکس پیامو نشون بدم قبح کار بریزه تروخدا همه کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
ب همکارش بگو شما نسبتت با شوهرمن چیه ک بهش میگی گل من و کادو.میخری و...؟!با همکارش بد برخوردکن،بگو خوشت میاد منم با شوهرتو اینجوری رفیق شم؟!بعضی زنا چقدر...شدن
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...
به جای این که به شوهرت بگی همکارت حدشو نمیدونه باید بری سراغ اون خانمه تهدیدشم کنی که اگه دفعه بدی کوچکترین حرکتی بکنه هم به خانوادش اطلاع میدی هم به حراست محل کارشون
کارای شوهرتم بیشتر زیر نظر نظر داشته باش
تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی. میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
همین سلام علیک شما باعث شده تا این حد بیاد جلو بنظرم با خانومه بشین صحبت کن منطقی و بدون عصبانیت بعدم همه چیز رو با شوهرت درمیون بزار.مردها خیلی راحت گول میخورن تو اینطور موارد.زندگیتو بچسب جا خالی نکن یکی دیگه بجات زندگی کنه