2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 27 پست

من خودم خاستم سزارین بشم چون قصد داشتم فقط دوتا بچه بیارم اما دوتاهم ناخاسته باردار شدم یعنی چار بار سزارین شدم الان انقد پشیمونم که چرا طبیعی زایمان نکردم هنوز 40 سالم نشده رحمم از بین رفته و دکترا گفتن باید خارجش کنیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا ترس سزارین خیلی بیشتره طبیعی با پیاده روی و ورزش خیلی اسونتره من با وزن ۵۲ کیلو توی ماه اخر با ...

تو زایمان طبیعی،واژن گشاد نمیشه؟

اونایی که طبیعی زایمان کردن یه عده میگن گشاد میشه،یه عده میگن نه،اگ بخیه رو زیبایی بزنن گشاد نمیشه!

پسرم😍

سخت نیست من ۹ ماهه پیش سز شدم تا الان که هیچ عوارضی برام نداشت درد هم چند روز اول هست ولی قابل تحمل هست من روز سوم عمل بالا سر پسرم بیمارستان بودم که بخاطر زردی بستری شد اونجا نه جای خواب داشت نه هیچی ۳ روز بدون خوابیدن استراحت اونجا بودم یه صندلی بود روی اون نشسته بودم 😯همش در حال رفت آمد از پله ها بودم هیچ مشکلی هم نداشتم فقط یکم درد بود که یادم نبود دردم فقط بی خوابی داشت بی هوشم می کرد

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
واقعا ترس سزارین خیلی بیشتره طبیعی با پیاده روی و ورزش خیلی اسونتره من با وزن ۵۲ کیلو توی ماه اخر با ...

سزارین اصلا هم ترس نداره و طبیعی به خوش زا بودن هم خیلی ربط داره تا به وزن من مادرم خیلی اذیت شده بود خالم عین خیالش هم نبود و مادر شوهرم ۷ بچه دنیا آورده راحت خواهر شوهرم یکی آورد چند ماه مریضی بد حالی خونریزی شدید واسه همین توبه کرد دیکه بجه نیاورد الآن پسرش ۱۲ ساله هست بجه دوم میخواد با سز بیاره ولی متاسفانه خدا دیکه نمیده 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
تو زایمان طبیعی،واژن گشاد نمیشه؟ اونایی که طبیعی زایمان کردن یه عده میگن گشاد میشه،یه عده میگن نه،ا ...

اگه خوب بدوزن نه از قبلم تنگتر میشه

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید