2777
2789
عنوان

بیایین بیبی چک

217 بازدید | 22 پست

سلام

من نزدیک دو هفته پیش کیت تخمک گذاریم مثبت شد 

وسیله جلوگیریم پاره شد دوتا قرص اورژانسی خوردم اما پریود نشدم.پس فردا موعدمه.

بیبی چک زدم الانیه خط خیلی خیلی خیلی خیلی کمرنگ صورتی شده که اصلا تو عکس پیدا نیست.

انقدر کمرنگه که نمیخوام باورکنم دارم میبینم و حس میکنم توهم زدم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بفرست ممکنه خط تبخیر باشه 

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

ببخشید من متوجه نشدم مگه اونایی که میخوان بچه دار بشن کیت تخمک گذاری استفاده نمیکنن پس چرا شما جلوگیری کردی؟؟   

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 

ی بی بی چک دیگ امتحان کن

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

من روز ۲۰ و ۲۴ پری بی بی چک زدم منفی بود بنظرتون زود گذاشتم؟

از روز سی اممه هنوز پری نشدم

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
ببخشید من متوجه نشدم مگه اونایی که میخوان بچه دار بشن کیت تخمک گذاری استفاده نمیکنن پس چرا شما جلوگی ...

من بعد از اینکه پاره شدمیخواستم اورژانسی نخورم 

به شوهرم گفتم ازاین کیتا بگیره اگه هنوز تخمک گذاری نشده نخورم که دوتا هط پررنگ افتاد 

سریع خوردم

اما .....

من بعد از اینکه پاره شدمیخواستم اورژانسی نخورم  به شوهرم گفتم ازاین کیتا بگیره اگه هنوز تخمک گ ...

آهااا متوجه شدم..... اما خط بیبی چک هرچند کمرنگ کمرنگ اما نشان از مثبت بودنه، مثبت هم کاذب نیست، منفی شاید کاذب باشه

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد...