2777
2789

الان مجازیه 

چ رشته ایی میخوای بری؟منم میخوام برم

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه بیاید تاپیکم نظر بدین(راجب رلم و ی دختره)عکسشم هس😔

به امید روزهای باتو بودن...وسواس و افسردگی شدید دارم تو ازدواجم با شخص مورد علاقم ب مشکل خوردم با دل مهربونت ی صلوات یا ی دعا واسم کن مرسی🥺🙏
نه من مجازی نمیخام ...میخام برم بپرسم ببینم تکنسین داروخونه کی ثبت نانش شروع میشه حضوری میخام

نرو تکنسین پشیمون میشی حقوقش کمه همشم باید سرپا باشی هی بهت امر نهی میکنن 

بخاطر کرونا مجازیه

نه من مجازی نمیخام ...میخام برم بپرسم ببینم تکنسین داروخونه کی ثبت نانش شروع میشه حضوری میخام

تکنسین ارزششو نداره حقوقش خیلی اوکی نیست اوایل ک باید چندماه رایگان کار کنی ایا طرف بخواد بمونی یا نه میخوای هزینه کنی و وقت بزاری باز دستیار دندون پزشک بهتره 

جدی میگی؟همه شهرها مجازی؟

اگه بخوای حضوری میتونی بری ولی مجازی راحتتره 

بله دوستام رفتن کلی هزینه کردم بعد دوماه پشیمون شدن واینکه میگفت جواونجا واس خانم خوب نبوده چون اکثرا با اقایون خیلی راحت بودن و درکل خیلی خسته کننده بوده میگفت ناهارشم سرپا میخورده تا یه سرویس میرفته کلی صداش میکردن دستور میدادن