سلام خوبید نماز روزه هاتون قبول
من دیشب با رلم دعوامون شد خیلی الکی بدتر از این دعوا کردیما اما خب اینسری من دیگ مثل بار های دیگ نگفتم بیخیال
دعوا سر چی بود😒😂:اقای سین فوق العاده حساس و عصبی
من دارم برای کنکور میخونم به مشاورم که پسر گفته بودم که من تو رابطم خیلی طرفم مشتاق تر از من ک ب هدفم برسم دیشب گفت فردا جمعس استراحت کن منم شات دادم از پی وی مشاورم که اینجوری گفته بودم🙂 چووون واس مشاورم ددنا قلب بنفش فرستادم شروع کرد به اینکه اره غلط میکنی فلان همیشه باید اعصابمو بهم بریزی چن تا فوش ب خودش منم گفتم درست صحبت کن گفت تا وقتی بلد نباشی چجوری رفتار کنی همین منم گفتم غلط کردی 😁 گفت حله از این به بعد گفتم هرکاری دلت میخواد بکن کسی جلوتو نگرفتی گفت خفه شو در حالی که اصن اینجوری حرف نمیزد منم براش نوشتم :دهنتو ببند بفهم داری با کی صحبت میکنی هر کاری کرده باشم حق نداری با من اینجوری صحبت کنی فهمیدی یانه؟ تو هنوز بلد نیسی با من چ جوری صحبت کنی دم از دوست داشتن میزنی بخدا که دوست داشتن اینجوری نیست دوست داشتن اینجوری نیست که با حرفای چرت وپرتت دل طرف بشکنی
هروقت فهمیدی چه جوری باید صحبت کنی باهام پیام بده من بی احترامی نمیکنم که بی احترامی ببینم حدتو بدون
خلاصه گفت اره دوست ندارم (باحالت مسخره که دوست دارم باور نمیکنی) برو پیش کسایی که دوست دارن به سلامت منم گفتم خدافظ رفتم اینستا ی استوری گذاشته بود کاش حسم بمیره فلان بعد چند ساعت دیدم پی وی تلگرام پاک کرده اینستا انفالو ریمو 😂 الان موندم بهش پیام بدم حرفامو بگم بهش بگم دیگ نبینمت تو زندگیم یا ندم خیلیم مغرورم بعدشم قصد ما ازدواج بوده خیر سرش عمرا زنش بشم😂😂😂😂