2821
2789
عنوان

سوال کنکوری

122 بازدید | 11 پست

سلام من کلاس یازدهم تجربی ام .و شرایط جوری بوده که نتونستم واسه کنکور بتونم بخونم و فقط در حد مدرسه خوندم . به نظرتون میشه تابستون  با قلم چی شروع کنم و بتونم دهم و یازدهم رو ببندم ؟ممنون میشم لطف کنید راهنماییم کنید .رشته مورد علاقم پزشکی 

اره چرا که نه مخصوصا اگه مشاور خوب داشته باشی با اون پیش بری 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مشاور ندارم  

سعی کن بگیری 

به عنوان کسی که دوسال پشت کنکور بودم میگم 

کسی که بامشااور میخونه و پیش میره ده قدم جلوتر از کسیه که تنهامیخونه 

چو بهت قلق درس خوندنو یاد میده وقتایی که بی انگیزه ای کمکت میکنه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
مرسی از راهنماییتون .شما تجربی بودین ؟

نه عزیزم انسانی 

اره میشه فقط باید درست و اصولی بخونی و با برنامه کمم نیاری

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

من موافق مشاور نیستم خودم پزشکی میخونم و توی دوران کنکور از مشاور خیر ندیدم🙃ولی بله هنوز خیلی فرصت داری نمیدونم کنکور چه جوری شده کسی از ۱۰ سال قبلم شروع کنا حس میکنه دیره