2777
2789

عروس نمیتونه برقصه.... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروس نمتونه برقصه میگه زمین یا اتاق کجه

کاربری دوم                            براى تمام حرف هايى كه ميخواستى بزنى تو گذشته نزدى،براى تمام چيزهايى كه ميخواستى انجام بدى و ندادى،براى جهانى كه توش نميخواستى اينجورى كه الان هستى باشى،براى همشون يه راه حل هست و اسم اون راه حل باز كردن صفحه جديد تو زندگيته.
بیشتر ببینید

عروس داره به شوهرش میگه با هم بریم ماه عسل ولی شوهرش داره سرش داد میزنه و میگه فقط یه عروسی میگیرم برات ، عروس هم گارد میگیره و به شوهرش میگه کل سیاره زمین رو روی سَرت خراب میکنم ، ولی اون ضربدر رو دیگه نمیدونم برا چیه😁

سر قرار برو ولی به چند شرط...

اول جای عمومی باشه

دوم وابسته نشی

سوم ببینی دلیلش قانع ککنده هست یا نه

چهارم شرطت فقط خواستگاری و ازدواج باشه

پنجم خیلی موضوع رو جدی نگیری و بخاطر دل خودت برو ببین چی میگه

ششم دور دوستی ها رو خط بکش آخر و عاقبت نداره

هفتم...