🤪مادر شوهر کاری نکرد فقط میخام بدونم رسم روسومات شما دوران عقد عروسی نامزدی جهیزیه دادن چجوریه.مثلا ما از خانواده مرد ی مقدار پول میگیرن ک امسال ۵۰ میلیونه میدن ب خانواده عروس و کل جهیزیه با عروسه و خونه داماد.یامثلا ما برا نشون طلا میبریم برا عقد میبریم روزیم ک عروس میاد خونه شوهر هم طلا میدن و بگم من بختیاریم شمام بگین😍
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
۳ ۴ تا وسیله بزرگ با دوماده بقیه عروس.مقدار طلایی که باید بخرن برا عروس مقدارش مشخص میشه و تو عقدنامم نوشته میشه.طلا هم که دیگه برا عروستو همه مراسما میخرن البته الان گرونه طلا.کم کم دارن میپیچونن اینو😂
ما پول نقد نمیگیریم توی بله برون میگیم فلان تیکه از جهیزیه با داماده مثلا سرویس چوب و فرش و یخچال و لباسشویی با داماده بقیه با عروس. طلا هم معمولا یا قید میکنن فلان قدر بدن یا میگن در شان عروس. بابام برا من مقدار طلا رو قید نکرد گفتن طبق شیونات دیگه شوهرم خودش خرید از طرف خانوادش هیچی بهم ندادن
ما این طوری ک کل جهاز با عروسه فقط ی فرشو داماد میگیره و بعضی ها هم یکی دو تیکه دیگه رو داماد میده خونه باداماد کامل واسه خواستگاری ی انگشتر نشون میبرن شب عقد ی انگشتر دست عروس میکنه مادر شوهر ب عنوان زیر لفظی یا یه گردنبندی چیزی میده انگشتر رو داماد توی جشنشون حلقه و ساعت و سرویس طلا میگرین و این جور چیزا برای پاگشا هم دم در خونه پدر شوهر طلا یا مسافرتی چیزی میدن و همچین وقتی رفتن خونه خودشون هر عید و مناسبتی هم بشه مدت زمانی که عقد برای عروس طلایی کادویی چیزی میبرن و خانواده عروس هم برا داماد