2777
2789
عنوان

دوست بی شخصیت

202 بازدید | 11 پست

تا قبل عید باهم خوب بودیم ولی بعد از ۱۳ به در اول تو اینستا بلاکم کرد بعد من تو واتساپ بهش پیام دادم چرا اینجوری میکنی من که کاری نکردم گفت فعلا حالم خوب نیست باهمه قطع رابطه کردم و اینا بعدا خودم بهت زنگ میزنم الان مغزم خیلی در گیره فکرش از تو ذهنم بیرون نمیره رفاقت ۶ ساله است نمی‌دانم چه کار کنم میدانم خودش یکی دو ماه دیگه زنگ‌ میزنه ولی دیگه اصلا دوست ندارم دوباره رابطه دو باره بعد از یه مدت من بلاک کنه از این رفتارش خوشم نمیاد به نظرتان چه کار کنم خیلی تو فکرشم یه بچه دارم مغزم درگیر اون شده نمی‌دانم الکی چرا در ضمن رفته تو شرکت فاینانس نمی‌دانم شرکت چه کار میکنه با مغز اینا شرکت مثل پنبه ریز اینا ست فقط این ارز دیجیتال به منم گفت بیا گفتم هی باشه باشه ولی نرفتم چون فک کنم کلا هب ر داری و اینها یه گروه دارن 

اونم وقتی زنگ زد بگو منم قطع رابطه کردم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی زن یه مادر چرا بایذ دغدغه ی این چیزا رو داشته باشه بعدا چ جوری می خوای الگوی بچت بشی بدرک شمارشم ...

دقیقا حق باشماست  سعی میکنم ولی از تو فکرم نمیره بیرون 

یونیک فایننس دیگه اخراشه تمام شد همه کنسلی زدیم هرمی هست نرید 

شما داخلش بودید اینکه خیلی تعریف میکنه میگه هستن میان زیر مجموعه گیری اینها این تا الان نزدیک چهل تومان فک کنم سر مایه گذاشته بعد میگه دارن بهم سود میدهن اگه اخراشه پس چرا دارن سود میدن منم میدانم اخراشه ولی میشه تو ضیح بدی بیشتر 

شما داخلش بودید اینکه خیلی تعریف میکنه میگه هستن میان زیر مجموعه گیری اینها این تا الان نزدیک چهل تو ...

من ۱۰۰ و خورده گذاشتم سود میده اما اجازه برداشت تا دو سال دیگه رفتع توکن شرکت شکست خورد در کل دیگه به درد نمیخوره 

شما داخلش بودید اینکه خیلی تعریف میکنه میگه هستن میان زیر مجموعه گیری اینها این تا الان نزدیک چهل تو ...

توکن که تو بازار ۲ سنت هست هیچ ویدرا نداشتیم شرکت خودش اعلام کرده پولتون کنسلی بزنید بردارید یا صبر کنید تا دو سال دیگه خوب معلومه تموم شده ما خودمون ۱۰۰ و خورده داشتیم 

توکن که تو بازار ۲ سنت هست هیچ ویدرا نداشتیم شرکت خودش اعلام کرده پولتون کنسلی بزنید بردارید یا صبر ...

پولتون الان برداشت کردید این میگفت آره من تا دوسال دیگه ماشین میلیاردی سوارم اینا منو دیگه نمیشناسی انگار بالایی اینها را بهش گفتن ول ی من خیلی  تحقیق کردم دیدم کلاهبرداریه ولی بهش چیزی نگفتم گفتم بزار کارخود بکنه کسی که خودشو زده به خواب تو واقعیت نیست چه شکلی بیدارش کنم من بعد این شرکت مغز شو انگار شست وشو داده چرا قطع رابطه باهمه آخه 

پولتون الان برداشت کردید این میگفت آره من تا دوسال دیگه ماشین میلیاردی سوارم اینا منو دیگه نمیشناسی ...

عزیزم شما چیزی اصلا بهش نگو چیکار. داری وقتی یک بار گفتی و مقاومت کرده .من یه عمر به مامانم گفتم حرف گوش نکرد الان فهمیده تقصیری هم ندارن بالا سری ها مغز رو شست و شو میدن 

نه پولمون هنوز نیومده اگر نیاد شکایت میکنیم قطعا

عزیزم شما چیزی اصلا بهش نگو چیکار. داری وقتی یک بار گفتی و مقاومت کرده .من یه عمر به مامانم گفتم حرف ...

انشالله درست میشه عزیزم ولی آخه یه جوری مغز آدم شست وشو میدن تو میخای همه چیزتو بفروشی بزاری اونو ماشین میلیاردی و اینا بعد من عاقل بودم ولی یکی از دوست هام فک کنم بدبختی کنه فردا بهش زنگ بزنم ولی از این مجموعه گیری آدم باید بفهمه که هرمیه ولی مغز این تابندن