2777
2789
عنوان

بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 87 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله بنظرم برو دنبالش الان پول مهمه نه مدرک 

به نظرت یه شغل آبرو مندی که درآمدش هم بالا باشه الان چی هست

مثل فیبروز ابرو میگن خیلی درآمد داره

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
به نظرت یه شغل آبرو مندی که درآمدش هم بالا باشه الان چی هست مثل فیبروز ابرو میگن خیلی درآمد داره

فیبروز ابرو خیلی خوبه من دوستم مامایی خونده تو مدتی بیکار بود رفت یاد گرفت کلی هم درآمد داشت براش بعدا هم اگه نره سرکار میتونه از این هنرش استفاده کنه 

پول دوست دارم،ولی تو خودم واقعا نمیبینم که از تمام زندگیم پست و استوری بزارم،من عکس پروفایل واتسپ ک مخاطبام شناخته شده هستنو به زور میزارم،اونا از راهی دارن پول درمیارن که توانشو دارن،کار هر کسی نیست

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟
پول دوست دارم،ولی تو خودم واقعا نمیبینم که از تمام زندگیم پست و استوری بزارم،من عکس پروفایل واتسپ ک ...

خب واقعا توان چیو دارن

اینکه از خودت عکس بزاری اینو که همه بلدن به خدا

فقط باید قید یه سری چیزا رو بزنی

من خودم با کسی دعوام میشه یا یه کامنت بد میبینم تا دو روز ناراحتم ولی اونا چشمشونو رو همه چی میبندن و فقط رو هدفشون تمرکز میکنن 

درسته واقعا آدم خودشو میخواد

فیبروز ابرو خیلی خوبه من دوستم مامایی خونده تو مدتی بیکار بود رفت یاد گرفت کلی هم درآمد داشت براش بع ...

آره عالیه فردا میرم قیمت و این چیزاشو بپرسم

ممنونم که وقت گذاشتی باهام همفکری کردی عزیزم

نظراتت خیلی برام ارزشمند هستن بازم ممنون❤🌹

خب واقعا توان چیو دارن اینکه از خودت عکس بزاری اینو که همه بلدن به خدا فقط باید قید یه سری چیزا رو ...

بله دیگه ،مثلا یکی مثل من نمیتونه از خودش دائم و دائم عکس بزاره دیگران ببینن،از زندگیش از همه چیش،ولی اونا میتونن

هر جا خدا تو رو کاشت ،شکوفه بده🌱میشه یه بوس بدی؟میشه یه رژ بدی؟میشه یه لیوان چایی بدی؟
بله دیگه ،مثلا یکی مثل من نمیتونه از خودش دائم و دائم عکس بزاره دیگران ببینن،از زندگیش از همه چیش،ول ...

درسته

واقعا موقعیت هر کاری باید باشه