2777
2789
عنوان

بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 87 پست
یه ضرب المثلی هست که میگه ادب از که آموختی از بی ادبان دقیقا واسه اینا کاربرد داره اتفاقا من میخوام ...

اخه واقعا بعضی وقتا از زندگی خودم خسته میشم

میگم نگاه کن

تفريح 

بزن 

برقص

شمال

لباسا وخونه ها

میگم مگه ما آدم نیستیم داشته باشیم 

پس چرا نیست

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا چقدر تبلیغ میکنه؟قد این بلاگرای ۲۰۰هزارتایی تبلیغ میکنه؟خیلی کم تبلیغ میکنه بیشترین پولش از سا ...

اون یه دونه تبلیغ بزاره اندازه صد تا 200 هزارتایی پولشو میگیره

پولشون که حلال نیست آره ولی مغزشون خوب کار میکنه

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
این حرفا برای من و امثال منه اتفاقن اینا انقدر راحتن که از مایی که پول حلال میخوریم هم راحتترن طبیعت ...

خب ببین هرچی اینطوری میشه فاصله طبقاتی بیشتر میشه

مثلا ۲۰سال پیش تا این حد نبودمردم حلال حروم یادشون بود یه نذری یه احسانی میدادن ،توی ترازو کمتر نمیزاشتن انبارو پر نمیکردن گرونی بدن بیرون ،همین باعث میشد برکت بیشتر باشه فقر کمتر بود الان انگار فقط راه پیشرفت و پولدار شدن رو توی زدن جیب هم میبینن،نمیدونم وجدانشون چطور راحته

والا من رفتم شارژ بخرم بهم اشتباه بیشتر از پولم داد اومدم بیرون دیدم بهش برگردوندم

دلم نمیاد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
آفرین حالا من کاری ندارم یکی با به نمایش گذاشتن بدنش پول درمیاره مثل دنیا جهانبخت یکی هم با وقت گذا ...

آره درسته خیلیا خواستن مثل سرنا بشین اما نتونستن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
خب ببین هرچی اینطوری میشه فاصله طبقاتی بیشتر میشه مثلا ۲۰سال پیش تا این حد نبودمردم حلال حروم یادشو ...

منم مثل توام...همین دل پاکمون به خاک سیاه گذاشتمون خواهر😂😂😂

اخه واقعا بعضی وقتا از زندگی خودم خسته میشم میگم نگاه کن تفريح  بزن  برقص شمال لباسا ...

اینم در نظر بگیر که تلاشی براش نکردیم

اون یه دونه تبلیغ بزاره اندازه صد تا 200 هزارتایی پولشو میگیره پولشون که حلال نیست آره ولی مغزشون خ ...

مغزشون برای چیرای بی بندو باری کار میکنه

بعضی وقتا میشه وجدانو خوابوند دزدی کرد

شاید نتونی مثل اونا دربیاری ولی باز میشه وضع ادم از این رو به اون رو بشه

آره درسته خیلیا خواستن مثل سرنا بشین اما نتونستن

اونم یه آدم مثل بقیه 

فقط اون بلده چطور از فرصت ها استفاده کنه

اینستا که رایگانه میتونی هر جور میخوای تبلیغ کنی

فقط باید بلد باشی