2777
2789
عنوان

بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 87 پست
اینایی که با کلیپ درست کردن تو پارک و استوری گذاشتن و...اینام کم کم رفتن بالا درامدشون خیلی خیلی خوب ...

آره دقیقا

حتی پیج های آشپزی با درآمد بالا هم من دیدم

به خدا ارزش نداره این همه کار فیزیکی 

الان پول تو همین چیزاست دیگه

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام تصمیم بگیرم قطع کنم اینارو 

چیه زندگی خودمون رو ریخته بهم

همش حسرت

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
با دوتا قر ماهی صد ملیون درامد دارن و بعضیا از سر صب تا سر شب سگ دو میزنن سر ماهی دو ملیون

ماهی ۱۰۰ میلیون؟صد میلیون واسه یه دقیقشونه عزیزمن

میدونی واسه هر تبلیغ چقدر پول میگیرن

میلیاردی میره به حسابشون

با دوتا قر ماهی صد ملیون درامد دارن و بعضیا از سر صب تا سر شب سگ دو میزنن سر ماهی دو ملیون

عوضش وجدان راحته که جیب خیلیارو نزدن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

👌

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
من میخوام تصمیم بگیرم قطع کنم اینارو  چیه زندگی خودمون رو ریخته بهم همش حسرت

یه ضرب المثلی هست که میگه ادب از که آموختی از بی ادبان دقیقا واسه اینا کاربرد داره

اتفاقا من میخوام ازشون یاد بگیرم

نه کارایی که میکنن ها

وقتی زرنگیشونو نگاه کنی و ببینی از هر موقعیت چطور استفاده میکنن توی کار خودت بتونی استفاده کنی به نظرم خیلی خوبه

متاسفانه که همه عاشق حاشیه و این جور چیزا هستن واقعا اونا خیلی زرنگن فکر کن اینستا یه بازار بزرگ ر ...

دنیا چقدر تبلیغ میکنه؟قد این بلاگرای ۲۰۰هزارتایی تبلیغ میکنه؟خیلی کم تبلیغ میکنه

بیشترین پولش از سایت های شرط بندیه که جیب خیلیارو خالی کرده

ادم کارکنه زخمت بکشه بهتره تا نفرین پشت ادم باشه

خوشی الانشو میبینیم اما از ده سال دیگش خبر نداریم

ندایاسیو دیدی چیشد دیگه هیچکس یادش نیست

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
عوضش وجدان راحته که جیب خیلیارو نزدن

آفرین

حالا من کاری ندارم یکی با به نمایش گذاشتن بدنش پول درمیاره مثل دنیا جهانبخت یکی هم با وقت گذاشتن و کلیپ ساختن مثل سرنا امینی

ولی به این دقت کنی همشون یه خصوصیت بارز دارن اونم اینه که میدونن چطوری از موقعیت هاشون استفاده کنن و آدم های فرصت طلبی هستن