2777
2789
عنوان

/::هعف

95 بازدید | 4 پست

یه دوستی داره برادرم گاهی اوقات چون توی محلمونه می دیدمش و لبخندی میزد خلاصه تازگیا دیدم درخاست توی اینستا داده منم قبولش کردم جالب برام اینه ی روز دیدمش گفتم ب مادرم ک دوسش دارم خوشم از اومده بعد تازه اون میدونه داداشم خیلی حساس غیرتیه واقعا ریسک کرده ک منو فالو کرده اولش داداشم فالو کرده بودم اونم کرده بود بعد هردو انفالو کردیم برای ای یه فرصت شد خلاصه دیدم‌دو ساعت پیش استوری گذاشته کیا مدرسه رفتن نرفتن درصورتی ک خودش بزرگه و فالووراش نگا کردم همه ادمای بزرگن و من سال ۳ هستم و چیزی نگفتم تو استوریش بعدش دوباره گذاشت که یه حس ازدواج خاصی دارم چی گره زدین لامصبا روز بعد سیزده ب در بود بعد توی هایلایت هاش عکساش دیده بودم دیدم گ همون عکسی ک قبلا توی هایلایتش توی دوستان صمیمی گذاشته و با ب متن‌دیگ ک درباره تنهایی بود بعد دوباره خلاصه استوری عکس اینا خودم گذاشتم استوری هارو لایک کرد پست هارو لایک کرد توی اون عکسی ک گذاشته بود اتیش گذاشته بود ک پرش کنن تو اینستا کلا از این جور چیزا زیاد گذاشته بود شب مادرم گفت دلشوره دارم ایتو انفالو کن منم متن استوری گذاشتم ک بعضی وقتا ادم مجبور میشه دوستاشو ترک کنه ب ی دلایلی حتی اگ دوس نداشته باشه و نوشتم ک ولی ی روزی شاید چرخ گردون شمارو مقابل هم قرار بده همون لحظه ساعت ۲ نیم شب دیدش و من پیام دادم ک بی احترامی نشه و کامل بفهمه من یه بابای دست فرستادم عانفالو کردم اونم اینوفرستاد 🤚🏼🤚🏼😅بعد گفت سلام فهمیدم ک فکر کرده من سلام کردم یهش دقیقا همون لطخه سین کرد ک گفت این👋🏻بخاطر عانفالو بود گفتم اره متن استوری هم ب این مربوط بود گفت بفرسش یادم رفته فرستادم گفت دلیلش چی بود گفتم صلاح نمیبینم میترسم مشکلی پیش بیاد بزای من شما گفت اها باشه ☹اینطوری بعد گفت چیزی هست بخاین بگین گفتم نه فقطچون دوست برادرم هستین ترسیدم مشکلی برای شما من پیش بیاد بعدش گفت بله کار خوبی کردین منم تازه متوجه شدم چرا عانفالو کردین و باز گفت چیزی دیگه ایی نیست بخاین بگین گفتم نه آرزوی سلامتی موفقیت براتون دارم بعد از ۲۰ دقیقه سین گرد و گفت ممنون همچینن شب بخیر این پسر نزدیک ۵ ۶ سال اصلا با کسی دوس نشده اهل دوس شدن با کسی نیست نبوده و اینکه ۲۳ سالشه و خیلی ریسک جرعت کرده و دلو زده ب دریا ک فالو کرده اینا خلاصه منم دوسش دارم خیلی پیجمو باز کردم بعد ۲ روز دیدم استوریم دید یکیشو بقیشو بعدا ها ندید الان میخام‌بدونم چون استوریم دید پیجم باز گذاشتم اینا پیگیر بوده یا فهمیده با این چیزای گ گفتم منم دوسش دارم یا نه واقعا خیلی اعصابم بهم ریخته

عزیزم پسرا موجودات ناشناخته ای هستن 

۴ سال عاشق همکلاسیم بودم و خودش باعث شد عاشقش بشم ولی هیچی نمیگفت من بهش گفتم بهش علاقه دارم توجواب برگشت گفت خواهش میکنم همین 

این پسره هم که همش میخواسته چیزی دیگه بکی این بوده احتنالاکه بهش بگی که بهش علاقه داری و اونم سوء استفادا کنه حالا از تو یابرادرت 

اگه تورو بخواد میاد بهت میگه تو روخدا درگیرش نشو اصلا ارزشش رو تداره 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پسر من تیک صوتی حرکتی داره از ۴سالگی تا الان که ۱۳ سالشه شما تو تاپیک پارسال گفتید این مشکل رو داشتید و تو ۱۸ سالگی خوب شدید میخواستم بپرسم واقعا تو ۱۸سالگی خوب شدید از کی کمتر شدن چون یه جایی خوندم تو سن بلوغ بدتر میشه الان پسرم تو سن بلوغه و همش صدا میده خیلی نگرانم