2777
2789
عنوان

نوزاد از چند ماهگی خوب میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 11281 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خوابشم تنظیم میشه اصلا شبا خواب نداره 

البته بعضی بچه ها کلا بدقلقن،پسر من کولیک داشت تا چهار پنج ماه پدرم و دراورد ولی بعدش خوب شد نه که یکدفعه ها،کم کم

اما دخترم فقط تا دوماه خوابش تنظیم نبود بعد از دوماه درست شد

بچه منم خیلی گریه میکنه ،،،۲ ماه و ۱۸روزشه یعنی کویک داره ،،،میشهدر موردش بیشتر توضیح بدین مادرا ،،، ...

همش زور میزنه بیشتر شبا شرو میکنه به گریه و هرکاری میکنی اروم نمیشه گریه های شدید داره شبام نمیخوابه شکمشم باد داره

بخدا من خیلی کم تحملم خسته شدم دیگه کسیم نیست کمک کنه

عزیزم...کاملا درک میکنم میفهمم حالت رو

روزهای سختیه میدونم ولی چاره ای نیست قوی باش میگذره این روزا جاش و به روزای خوب میده

منم هیییچ کمکی نداشتم و ندارم

عزیزم...کاملا درک میکنم میفهمم حالت رو روزهای سختیه میدونم ولی چاره ای نیست قوی باش میگذره این روزا ...

قبلا شوهرمم کمک می‌کرد اما الان کمک نمیکنه😔خیلی خستم تازه الان ۵۰ روزشه

قبلا شوهرمم کمک می‌کرد اما الان کمک نمیکنه😔خیلی خستم تازه الان ۵۰ روزشه

وای خدا خیلی کوچیکه😍 انقدر زود میگذره باور نمیکنی دختر من ۶ ماهشه همش میگم چرا انقد زود بزرگ شد دلم برای روزای نوزادیش تنگه

وای خدا خیلی کوچیکه😍 انقدر زود میگذره باور نمیکنی دختر من ۶ ماهشه همش میگم چرا انقد زود بزرگ شد دلم ...

خوشبحالت این منو دیونه کرده اما دخترا ارومن نسبت به پسر

وای خدا خیلی کوچیکه😍 انقدر زود میگذره باور نمیکنی دختر من ۶ ماهشه همش میگم چرا انقد زود بزرگ شد دلم ...

ببخشید چندتا سوال دختر گلت الان میشینه خودش آب میدی بهش

خوشبحالت این منو دیونه کرده اما دخترا ارومن نسبت به پسر

ببین براش جاروبرقی روشن کن یا صدای جاروبرقی رو دانلود کن براش بزار آرومش میکنه،تنها راهی که اروم میشه یکی همین صدای جاروبرقی و سشوار و ایناست یکی اینکه حتما تو یه پتو بزار با شوهرت تابش بدید دیگه باید یجوری آرومش کنید دیگه عزیزم

ببین براش جاروبرقی روشن کن یا صدای جاروبرقی رو دانلود کن براش بزار آرومش میکنه،تنها راهی که اروم میش ...

براش دانلود کردم هستی جون گاهیم آرومش میکنه براشم ننو بستم اونم بگی نگی خوبه ولی خواب نداره شبا اصلا