2777
2789
عنوان

ازدواج برادم

127 بازدید | 9 پست

سلام من یه برادر دارم می خواد ازدواج کنه

دختر خانمی رو توی اینستا دیده گفت باهاش حرف بزنم و منم باهاش صحبت کردم

۲۰سالشه و یه بار ازدواج کرده و بچه ۴ساله داره

برادرم مشکلی نداره ولی مادرم یه ذره بگی نگی مخالفه

منم اگه برادرم واقعا بخوادش و بعدا پشیمون نشه اصلا مشکلی ندارم 

ولی سوالم اینه ایا برادرم پشیمون میشه یا بعدا ممکنه مشکلی پیش بیاد؟

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نطرم هرکه با تراز خودش مجرد با محرد متاعل با متاهل الان بچه چهارساله داره برادرت باید خرجشم بده م ...

بچه با پدرشه با مادرش نیست

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰
بچه خانومه دختره یا پسر دلیل طلاق قبلیش. چی بوده اشنایشون فقط تو اینستاس

اونا رو نمیدونم

برادرم باهاش حرف نزده بود فقط تو اینستا دید پیجشو به من نشون دادمنم به دختره پیام دادم و ادامه ماجرا

پسر عمه من همین کارو کرد و طلاق گرفت 

اون خانم خیلی زیبا و با شخصیت بود یه دختر ۹ساله داشت 

پسر عمه منم دانشجوی حقوق بود و آدم معقولیه 

ولی دختر از پسر بزرگتر بود 

بعداز سه سال جدا شدن

اونا رو نمیدونم برادرم باهاش حرف نزده بود فقط تو اینستا دید پیجشو به من نشون دادمنم به دختره پیام د ...

بیخیال فقط عاشق چشم و ابرو شده 

بابا باید ی تحقیق اساسی کرد حرف ی عمر زندگیه اگه نمیتونی بری تحقیقات

با ی پیج فیک برو. سراغش ببین چی میشه خودتو پسر جا بزن از در دوستی ببین خودشو چطور نشون میده

پسر عمه من همین کارو کرد و طلاق گرفت  اون خانم خیلی زیبا و با شخصیت بود یه دختر ۹ساله داشت&nbs ...

نه این دختره کوچیک تره۷سال

بیخیال فقط عاشق چشم و ابرو شده  بابا باید ی تحقیق اساسی کرد حرف ی عمر زندگیه اگه نمیتونی بری ت ...

اره راست میگی