2777
2789
ati_18 روتون ریپ میزنم نمیاد استرس زیاد میکشین،ولی اخر هر سختی اسانی هس،اینده روشن میبینم براتون

میشه تقریبی بگید کی؟؟؟

اعتقاداتت را برای خودت نگهدار و انسانیت را به تمام دنیا نشان بده!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اینم بگم ..هادی چند وقتیه هی پیام میده...انگاری میخواد بازی مخ بزنه اگه دوباره پیشنهاد داد قبول نکنم ...

ب نظرم قبول نکنی بیشتر ب صلاحته

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
وای خدا یکی دگ حس شیشم همینو گفت😪😪😪😪خیلی دیره وای😪😔

سعی کن استرسو از خودت دور کنی،ب این امیدوار باش ک تو هم مادر میشیو از مادر بودنت لذت میبری

میشه بگی  اینده  درسیم چی میشه چیزی که میخوام میشه؟

خب هرکی تلاش کنه صد درصد ب اهدافش میرسه

سعی کنید تلاش کنی وگرته بشینی و بگی قراره درس بخونم با این تا چندسال دیگه هم‌چیزی نمیشید

ولی ب خودتون روحیه بدینو کاری ک میخواین رو بکنید و صد درصد ب اونیکه میخواین نرسید هم یک پله از اون پایینتر میرسید

پولی ک دستش میرسه زیاده؟؟؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم

اون پولو برای امر خیر بابات قراره مقداریش رو خرج کنه،زیاد هم نیس ولی در حدی ک ب دستتون رسید دست ب بالا ببرینو بگین خدایا شکرت،هست