2777
2789
عنوان

کاری نمونده که نکرده باشم ...

129 بازدید | 5 پست

سلام دوستان ۱۰ ساله ازدواج کردم یک دختر سه ساله دارم شوهرم‌ صبح تا شب کار میکنه وقتی میاد خونه خسته و داغونه و البته همیشه خسته ، وقتی میاد اگه یک حرف دو حرف شه با بچه درگیر میشه با هم دعوا میکنن من همیشه باید کوتاه بیام تا اوضاع خوب باشه هیچوقت مراقب بچه نیست دخترم فوق العاده فضوله یک ثانیه نمیشینه مدام مواظبشم خرید خونه و کارهای بیرون رو هم باید خودم انجام بدم با بچه واقعا سخته کارهای خونه همهست داغون شدم دیگه دیسک کمر گرفتم بازم عین خیالش نیست کلا اهل محبت نیست میگه من ت  عمل نشون‌میدم جوری رفتار میکنه که احساس میکنم نمیخاد منو فقط موقع رابطه مهربونه و یکم‌محبت میکنه گاهی واقعا کم‌میارم نمیدونم چیکار کنم ......

چی بگم…

حق داری

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان