2777
2789

سلام ببخشید حرفی می‌خوام بزنم ربطی به سوالتون نداره فقط توی پست ها قبلی دیدم که دنبال مشاوره ژنتیک بودین و یه کودک مبتلا به سندروم دندی واکر داشتین من خودمم دوتا از جنین هامو مبتلا به سندروم دندی واکر بودن و نمیدونم باید چکار کنم میخواستم ببینم شما چه کاری انجام دادین

سلام ببخشید حرفی می‌خوام بزنم ربطی به سوالتون نداره فقط توی پست ها قبلی دیدم که دنبال مشاوره ژنتیک ب ...

من قبل از انجام آزمایش خاصی و بدون دارو باردار شدم، فعلا که توی سنو ان تی وضعیتش خوب بود، سپردم به خدا ، هیچ کاری از دست من بنده برنمیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام فردا میرم۳۰هفته، خداروشکر خوبه ، فقط فعلا باید استراحت بیشتر داشته باشی

ممنون که جواب دادی من خیلی استرس گرفتم دیروز خونریزی داشتم درمورد ش سرچ کردم تاپیک شمارو دیدم.استراحت مطلق باشم؟هنوز پیش دکترم نرفنم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
ممنون که جواب دادی من خیلی استرس گرفتم دیروز خونریزی داشتم درمورد ش سرچ کردم تاپیک شمارو دیدم.استراح ...

اگه خونریزی داری حتما برو دکتر،منم خونریزی داشتم کامل استراحت مطلق بودم و داروهای زیادی هم دکتر بهم داد، شما هم حتما استراحت مطلق باش تا میری دکتر

اگه خونریزی داری حتما برو دکتر،منم خونریزی داشتم کامل استراحت مطلق بودم و داروهای زیادی هم دکتر بهم ...

ممنون عزیزم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.