2777
2789
عنوان

حس ششمی

65 بازدید | 4 پست

میشه اگه حس ششمی واقعی اینجا هست بیاد حسشو بهم بگه؟شدیدا به انرژیش نیاز دارم🙂♥️

میشه بگه مسئله ای که باعث جدایی رابطه احساسیم شده  ،عشقم باهاش کنار میاد ؟

و اگر یه روزی برگرده رابطم به ازدواج باهاش ختم میشه؟

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فک میکنم کنار میاد باهاش اگ واقعا دوست داشته باشه و عاشقت باشه چون عشق و دوست داشتن آدمو کور می‌کنه و با هر شرایطی کنار میاد طرف اصن عیب طرف مقابل رو نمی‌بینه..چرا منطقی صحبت نمیکنی ک از بلاتکلیفی در بیای

« مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ.»

نمی‌دونم اینقدر سنگین بود براش گذشت ک عشق الانتونو فراموش کنه و به دوستی فکر کنه،عزیز دلم تو خیلی مهربون و پاک ساده ای ، الان دیگ تو این زمونه همه با دروغ  و کلک و خالی بندی همه چیو میپوشنن،ولی قربونت برم تو رفتی براش گفتی ک تو دلت نمونه و اذیتت نکنه ، برو منطقی صحبت کن تکلیف هردو مشخص بشه 

دوستی ن به درد تو می خوره ن اون 

اگ دوستت داره ک زمان بده باهاش کنار بیاد اگ گذشتن از تو براش راحته بزار بره چون اگ مص دوست باشین دوروزه دیگ با کسه دیگه ای وارد رابطع شد از نظر اون مشکل ندارع چون دوستین ولی تو اذیت میشی شکست می خوری دورت بگردم 

« مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ.»