2777
2789
عنوان

عروسیمه

764 بازدید | 34 پست

دوستان برای عروسی چه ایده هایی دارین؟عروسیم نزدیکه کمک کنید لطفا

برای رقص تانگو و دونفره عروس داماد چه آهنگی قشنگ تره و الان خیلی میرقصن باهاش؟شما رقص دونفره داشتین ؟کلاس رفتین؟کانال یا پیج اینستا برای رقص کامل عروس داماد معرفی کنید

برای فیلم کوتاه که تو عروسی میزارن چه ایده ای دارین؟

کلیپ فرمالیته هم قشنگ میشه؟ چه ایده ای دارین براش

مو مشکی قشنگ تره یا رنگ شده ؟

بیشتر رقص دونفره عروس داماد برام مهمه چطوری باهم هماهنگ شدین

ممنون میشم کمک کنید

خدایا این نبود رسمش

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من سالها پیش عروسی کردم

برای رقص دونفره مربی گرفتیم 

الان موی طبیعی خیلی بهتره تا رنگ شده

البته بستگی به مدل مو هم داره

موهات روشن باشه دستت تو انتخاب شینیون باز تره چون با رنگ روشن شینیون خودشو نشون میده

موی طبیعی زیبا تره اما دستت تو انتخاب مدل مو خیلی باز نیست

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
شاید باورت نشه اما از رقص تانگو متنفرم حس میکنم یه بخش حوصله سر بره😕😂 البته هرکی نظری داره

رقص تانگو کار هرکسی نیست باید یاد بگیرن وگرنه شبیه پنگوئن مضحک میشن. خود رقصه خیلی قشنگه

مثلا دسته گلتو پرت نکن بزارش تو یه قفس چندتا کلید به داوطلبا بده شانس هرکی بود میگیره 

این کارو دیگ انقد کردن شورش در اومده😑😂

پروف عکس شوشومه از کنار برو که برق چشاش اتیشت نزنه 🧿🧿🧿🧿