2777
2789
عنوان

فوق ترسناک

180 بازدید | 14 پست

http://www.dalfak.com/w/cmcfi

https://www.aparat.com/v/VS7eM

این دو تایی رو که فرستادم ببینید خیلی ترسناک و تاثیر گذار بود قشنگ تا آخر ببینید در حد چند دقیقه هست و با صدای بلند گوش بدید و ببینید خیلی خیلی ترسناک و تاثیر گذار هست به شدت 

خواهش میکنم بفرستید برای خانواده و دوستانتون و.. 😍🙏

دلم نمی‌خواد دم اذان فحش بخورم🥴

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فتا جون گفته رو لینک ناشناس نزن

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
انشالله خدا بهت سلامتی بده و حفظت کنه عاقبت بخیرت کنه دم اذان 🙏و خوشبختیت

مرسی گلم 

همچنین شما 

ممنون از دعاهای زیباتون🌷

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
یکم ترسناک هست ولی بسیار تاثیر گذار 

عزیزم من همین اتفاق برام افتاده واقعا بدنت بی حس میشه من از بچگیم تا الانمو قشنگ دیدم روزای خوب و بدمو😔

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
عزیزم من همین اتفاق برام افتاده واقعا بدنت بی حس میشه من از بچگیم تا الانمو قشنگ دیدم روزای خوب و بد ...

سلام آبجی برای خیلی ها افتاده مخصوصا اونایی که کفا رفتن 

رفتن اون دنیا اومدن واقعا معجزه هست از طرف خدا 

لحظه مرگ خیلی ترسناکه اما برای بعضی ها که راحت و عالیه 

مثل آیت الله بهجت یا عالمان یا شهیدان و....

اما وای از حق الناس خدا کنه حق الناس هامون قبل دنیا بخشیده و حلالیت بطلبیم و گرنه اون دنیا اگر حلال نکنه و پیداش نکنیم مصیبته

سلام آبجی برای خیلی ها افتاده مخصوصا اونایی که کفا رفتن  رفتن اون دنیا اومدن واقعا معجزه هست ا ...

خدا خودش کمکمون کنه همگی رو سفید بریم پیشواز مرگ 😔

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲