2777
2789
عنوان

زندگی توی خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 3801 بازدید | 97 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چن نفر تو یه اتاق هستین و اینکه تو اتاق ماسک میزنی؟😁

سه نفر 

نه معلومه که نه🤭

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
دلم خواست😥 چه رشته ای؟ درصدهات رو میشه بگی؟ میانگین!

عزیزممم😍🥰

پزشکی

کنکور ۹۹: ادبیات۵۵ دینی و زبان۶۷ عربی۹۴ زمین۲۰ ریاضی۵۵زیست۶۴فیزیک۶۱شیمی۴۷

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
آخه چرا انقدر زیاد هستید؟

فاجعه بزرگتر اینجاس که با چندتا از دوستام می خواستیم بیرون خونه بگیریم نزاشتن گفتن یا باید خونه تون انجا باشه یا خوابگاه به هیچ وجه اجازه خونه گرفتم هم نمیدن این لج دربیارتره

کاربری دست دونفره
سه نفر  نه معلومه که نه🤭

وای من خیلی حساسم جات بودم حتما ماسک میزدم معلوم نیست کجا رفتن چقدر رعایت می کنن😷😅

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
وای من خیلی حساسم جات بودم حتما ماسک میزدم معلوم نیست کجا رفتن چقدر رعایت می کنن😷😅

نمیشه خب😅

اینجا همه سه دوز واکسن رو زدن 

کلا هم من حساس نیستم خیلی

عزیزممم😍🥰 پزشکی کنکور ۹۹: ادبیات۵۵ دینی و زبان۶۷ عربی۹۴ زمین۲۰ ریاضی۵۵زیست۶۴فیزیک۶۱شیمی۴۷

ماشاءالله چقدر عالی عزیزم! دست راستت روی سرم! ☹😘

یعنی میشه سال بعد هم دانشگاهی و هم رشته ای باشیم؟

این طوری احساس خفگی به آدم دست نمیده؟ شما هم خوابگاهی بودید؟

نه بابا همه تخت پایین یا یه ملافه رو با طناب پرده می کردن یه موقع خاصی لازم میشه مثلا میخوای بخوابی نور مستقیم تو چشمته

ماشاءالله چقدر عالی عزیزم! دست راستت روی سرم! ☹😘 یعنی میشه سال بعد هم دانشگاهی و هم رشته ای باشیم؟

لطف داری گلم❤

معلومه چرا نشه؟😍

فاجعه بزرگتر اینجاس که با چندتا از دوستام می خواستیم بیرون خونه بگیریم نزاشتن گفتن یا باید خونه تون ...

بسم الله 😐😐😐😐😐

چه قوانین عجیب غریبی! ترم بعد پدرت رو بیار باهاشون صحبت کنه، به اون‌ها هیچ ربطی نداره.