2777
2789
عنوان

امام زمان

133 بازدید | 9 پست

http://www.dalfak.com/w/cjmk5

کلیپ قشنگی که در مورد امام زمان وای دلم گرفت 😭😭

خیلی قشنگه شبیه سازیس عالی بود 🌹🙏انشاالله هر چه زودتر ببینم اقا رو و چهره مبارکش رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه‌سرسفره‌ی‌افطاربه‌کسی‌که‌

کنارمون‌نشسته‌بگیم؛روزه‌ات‌قبول‌باشه،

اون‌چی‌جواب‌میده؟!

حتمامیگه؛ازشمام‌قبول‌باشه‌و‌ممنونم

وکلی‌بهمون‌محبت‌میکنه.."✨

حالااگه‌سرسفره‌ی‌افطارسرمون‌رو‌

بالابگیریم‌و‌به‌امام‌زمان"عج"عرض‌کنیم؛ آقاجون‌روزه‌تون‌قبول،‌مطمئن‌باشید

مولا‌هرجوابی‌بدن‌،‌دعاشون‌در‌حقمون‌مستجابه!💕

من‌سرسفره‌ی‌افطارمیگم؛

آقاجون‌روزه‌تون‌قبول‌باشه‌وامید‌دارم‌

به‌اینکه‌مولا‌بفرمایند:

ازشمام‌قبول‌باشه‌عاقبت‌بخیربشی‌.."♥️

این‌پیام‌رواینقدرمنتشرکنید‌که‌همه‌

سرسفره‌ی‌افطاربا‌امام‌زمان"عج"

حرف‌بزنن‌وبه‌یادحضرت‌مهدی"عج"باشن وبرای‌ظهورش‌دعا‌کنن.."🖐🏻💔

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج..'💕🌸

#التماس‌دعا‌.."🍃

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یا امام زمان فدات بشم 💓

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

🥺

ی صلوات میفرستی برام 🙏 منتظر معجزه ی خدام 😍صدایِ قلبِ تو قشنگترین اهنگ دنیاس 💖 یه روزی میشینم تک تک تارای موهای فرتو میشمارم 💓کاش میشد صدات رو لمس کنم💕 یا نفس کشیدنتو بغل کنم 💞 وقتی ب شدت احساس دلتنگی میکنی یعنی یه نفر آرزوی دیدنتون داره 💟 ینی میشه الان آرزوی دیدن منو داشته باشی ؟ حتی فکر کردن بهش ضربان قلبم تند تر میکنه 💝 نمیدونم چرا بعد دیدنت هر جایی رو نگاه میکنم فقط چشای تو رو میبینم 💘 ینی میشه برآورده شی ؟ 💌 میشه 💗خلاصه ک خدایا مرسی آفریدیش 🧡حالا هم لطف کن بزارش تو سرنوشتم که تا آخر عمرم دست از سپاس گذاری بر ندارم 💚 قول میدم مراقبش باشم ❤