2777
2789
عنوان

چشمک زدن نوزاد

3564 بازدید | 25 پست

مامانا کسی تجربه داره.بچم چشمک میزنه ولی فقط یه دونه میزنه نه چندتا پشت هم.فیلمشو واسه دکتر مغز و اعصاب فرستادم مه طبیعیه تشنج نیست.ولی زیاد چشمک میزنه.کسی دیده همچین موردی

نمیدونم چرا خندم گرفت وقتی چشمک زدن نوزاد تصور کردم🤣🤣

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
نمیدونم چرا خندم گرفت وقتی چشمک زدن نوزاد تصور کردم🤣🤣

منم 😂😍

من خدا را در قمقمه آب یافته‌ام ‏در عطر یک گل ‏در خلوص برخی کتاب‌ها و حتی نزد بی‌دینان  اما تقریباً هیچگاه وی را نزد آنانی که کارشان مدام سخن گفتن از اوست نیافته‌ام.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بچتون دکتر مغز و اعصاب هم بردین؟ بچه منم همینجوره. چشمک میزنه. یعنی یه چشمش پلکش بسته میشه یکی بازه چشمکش این جوریه. منم ی دونه میزنه. گاهی چند ساعت نمیزنه ولی بعدش ممکنه مثلا ی رب ی بار بزنه. دارم روانی میشم فقط خدا میدونه این روزا دارم چی میکشم. همه دکترا هم میگن تشنج. من نوار مغز هم گرفتم نرمال بود. دوبارم گرفتم. چشم پزشک هم بردم خوب بود. سونو هم از مغزش گرفتم فقط ی کیست ساده بود ک دکتر سونو گرافی گفت چیزی نیس طبیعیه و جذب میشه باز دکتر مغز واعصاب گفت 6 ماهگی مجدد سونو شه.. فقط دکتر اشرفی تهران ک خیلی معروفه گفت فعلا دارو نده تا 6 ماهگی صبرکن مگه اینکه مشکل دیگه ای پیدا کنه یا بیشتر بشه. اما خب بیشتر ک نشد کمتر شده ولی هنوزم خیلیه. منم از بعد واکسن دوماهگی اینجوری شد از ترس واکسن چهارماهگی رو دوگانه زدم الان نزدیک 5 ماهشه هنوز خوب نشده. شما براي بچه من دعا کن منم دعا میکنم بچه شما چیزی نباشه. خیلی حال روحیم داغونه

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏
سلام بچتون دکتر مغز و اعصاب هم بردین؟ بچه منم همینجوره. چشمک میزنه. یعنی یه چشمش پلکش بسته میشه یکی ...

پس چرا من نشکن دادم به جند تا دکتر گفتن تشنج نیست؟

دکتر اشرفی هم با وجود نوار سالم گفت تشنجه؟

نگفت تشنجه گفت ممکنه باشه اما چون دارو عوارض داره و مطمئن نیستیم تا 6 ماهگی صبر کن دوباره بیارش. چشمک بچتون اینجوریه ک یکی پلکش بسته میشه اون یکی بازه؟ 

نگفت تشنجه گفت ممکنه باشه اما چون دارو عوارض داره و مطمئن نیستیم تا 6 ماهگی صبر کن دوباره بیارش. چشم ...

بله ولی با چندین دکتر صحبت کردم گفتن تشنج نیست

سلام بچتون دکتر مغز و اعصاب هم بردین؟ بچه منم همینجوره. چشمک میزنه. یعنی یه چشمش پلکش بسته میشه یکی ...

سلام عزیزم 

بچتون بهتر شد؟؟

دختر منم این مشکل رو داره

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
سلام عزیزم  بچتون بهتر شد؟؟ دختر منم این مشکل رو داره

عزیزم خوب شد. من هزار تا دکتر بردم  آخر فهمیدم توی بچه های رفلاکسی ی موضوع عادیه. اما حتما محض احتیاط هم چشم پزشک ببر هم مغز و اعصاب کودکان و نوار مغز بگیر چون من توی همین نی نی سایت باچند نفر آشنا شدم ک بچشون تشنج داشته. اما خداروشکر بچه من الان داره بدو بدو میکنه

عزیزم خوب شد. من هزار تا دکتر بردم  آخر فهمیدم توی بچه های رفلاکسی ی موضوع عادیه. اما حتما محض ...

خداروشکر،من دخترم بردم دکتر مغز و اعصاب نوار نوشته فعلا انجام ندادم،خیلی استرس دارم،دعا کن سالم باشه

دلم آغوشی میخواهد که نه زن باشد ,نه مرد........خدایا زمین نمیایی.........
خداروشکر،من دخترم بردم دکتر مغز و اعصاب نوار نوشته فعلا انجام ندادم،خیلی استرس دارم،دعا کن سالم باشه

عزیزم دکتر بهتون چی گف .. بچه منم این مشکل رو داره نوار مغز گرفتم گفت تشنج نیست ولی نگرانم