2777
2789
عنوان

سیسی بلاگر

558 بازدید | 14 پست

دقت کردید از وقتی طلاق گرفته خیلی اصرار داره بگه من خوشحالم من پولدارم من خوشگلم؟

درصورتی که مشخصه ناراحته از تیکه هایی که میندازه هرازگاهی

من قبلا خیلیییییییییییی دوسش داشتم حرفاش راجب خدا و اینا رو دوس داشتم ولی الان واقعا پیجش فقط پز پز پز

همش هی استوری میزاره اره از گوچی خرید کردم از زارا خرید کردم

همش پز میده

همشم جوریه که ناراحت نیست از طلاق و خوشحاله ولی چطور ممکنه؟آدم حیوون خونگی داشته باشه ۲ ماه بهش عادت میکنه چه برسه به شووووهر

نظر شما چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کشف حجاب هم کرده یه کلاه فقط گذاشته رو کله ش  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

من کلا از هیچکدوم این بلاگرا خوشم نمیاد

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)

سبک مغزها و شاخ های مجازی برام جذابیتی ندارن 

احساس می کنم دنبال کردن شون سطحم رو پایین می آره

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

قطعا اگه شوهر ادم بد باشه ادم دلش براش تنگ نمیشه.

الیته من اون خانم‌رو نمیشناسم کلی گفتم

بعدشم همه سعی میکنن شادیاشونو ب دیگران نشون بدن ن غما

مهم نیست یکی پزشکی بخونه یا مهندسی،مهم اینه اول انسانیت بخونه                                                      باحیوانات مهربان باشیم...