2777
2789

واییی 🤩 خداروشکر 

منم عاشق دوقلوام 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای به به مبارکهههه

من عااااااشق دوقلو ام

خدا ب منم نصیب کنه زودتر برم‌خونه ی خودم دوقلو‌ باردار شممممم

عزیزم دارو‌خاصی‌مصرف کردین؟ اقدام‌هاصی برای دوقلوزایی کزدین؟

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
وای خوشبحالت چقدر دوست دارم دوقولو دارو‌خاصی خوردی؟؟میشه واسم دعا کنی عروسیمو‌زودتر بگیرم بعد ماه رم ...

شما هم مث من 🥲

ان شاءالله هرچه زوووووودتر بریم خونه ی خودمون و‌زوووودم‌دوقلو باردار شیم

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
وای خوشبحالت چقدر دوست دارم دوقولو دارو‌خاصی خوردی؟؟میشه واسم دعا کنی عروسیمو‌زودتر بگیرم بعد ماه رم ...

اره عزیزم حتما🥲

حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
چجوری ی دو قلو  بارداری طرف شوهرت هم دوقلو هست یا طرف تو ؟؟

دوقلو زایی‌ رو پرسیدم گفتن از طررف مادر میشه

من خونواده ی همسرم

همشون دوقلو سه قلوان بچه های عموش

مادرشوهرمم سقط۳قلو داشته

ولی گفتن ربطی تداره

شما هم مث من 🥲 ان شاءالله هرچه زوووووودتر بریم خونه ی خودمون و‌زوووودم‌دوقلو باردار شیم

ان شالله واقعا خیلی شرایطم سخته خانوادم تحت فشارم گذاشتن ک اگه عروسی بعد ماه رمصون نگیرن رابطتون قطع میکنیم و‌گوشیتو میگیریم رفت و امد ممنوع تورو خدا واسم دعا کنید بچه ها حالم این روزا خیلی بده خیلی

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍