2777
2789

واییی 🤩 خداروشکر 

منم عاشق دوقلوام 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای به به مبارکهههه

من عااااااشق دوقلو ام

خدا ب منم نصیب کنه زودتر برم‌خونه ی خودم دوقلو‌ باردار شممممم

عزیزم دارو‌خاصی‌مصرف کردین؟ اقدام‌هاصی برای دوقلوزایی کزدین؟

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
وای خوشبحالت چقدر دوست دارم دوقولو دارو‌خاصی خوردی؟؟میشه واسم دعا کنی عروسیمو‌زودتر بگیرم بعد ماه رم ...

شما هم مث من 🥲

ان شاءالله هرچه زوووووودتر بریم خونه ی خودمون و‌زوووودم‌دوقلو باردار شیم

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
وای خوشبحالت چقدر دوست دارم دوقولو دارو‌خاصی خوردی؟؟میشه واسم دعا کنی عروسیمو‌زودتر بگیرم بعد ماه رم ...

اره عزیزم حتما🥲

حسابم با خواهر کنکوریم یکیه به خدا من کنکور ندارم😂
چجوری ی دو قلو  بارداری طرف شوهرت هم دوقلو هست یا طرف تو ؟؟

دوقلو زایی‌ رو پرسیدم گفتن از طررف مادر میشه

من خونواده ی همسرم

همشون دوقلو سه قلوان بچه های عموش

مادرشوهرمم سقط۳قلو داشته

ولی گفتن ربطی تداره

شما هم مث من 🥲 ان شاءالله هرچه زوووووودتر بریم خونه ی خودمون و‌زوووودم‌دوقلو باردار شیم

ان شالله واقعا خیلی شرایطم سخته خانوادم تحت فشارم گذاشتن ک اگه عروسی بعد ماه رمصون نگیرن رابطتون قطع میکنیم و‌گوشیتو میگیریم رفت و امد ممنوع تورو خدا واسم دعا کنید بچه ها حالم این روزا خیلی بده خیلی

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍