2777
2789
طبیعی ارث داشتم عمه هام همه دوقلو دارن 

چه خوب عزیزم

ان شاءالله به سلامتی با دل خوش بغلشون کنی

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا دقیق معلوم نیست 18هفته برم انومالی معلوم میشه سونو آن تی گفت دختر و پسر آزمایش سلفری گفت دوتا د ...

خدا به همین ماه زیبا یه دختر و پسر نصیبت کنه براشون ایت الکرسی میخونم تو هم دعا کن منم دوقلو باردار بشم و یه مشکل دیگم هم حل بشه

از دست این‌خونواده ها…انگار خودشون زمانی‌ نامزد نبودن!!! مال من خونوادم حساس نیستن میگن زنوشوهرین خ ...

دقیقا خیلی سخته از همه سخت تر بی پولی شوهرمه ‌ ک منته رو سرمه همیشه خوشی های دوران عقدمو زهرم کردن یه جوری خانوادم برخورد میکنن انگار منو نامزدم وقتی پیش همیم هیچی نمیخریم و نمیخوریم و تفریح نمیکنیم فقط و فقط چون دوست بودیم تاپیک‌کودکی ک کودکی نکردو بخون داستان زندگیمه میفهمی چی میکشم از دستتشون

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
دقیقا خیلی سخته از همه سخت تر بی پولی شوهرمه ‌ ک منته رو سرمه همیشه خوشی های دوران عقدمو زهرم ک ...

تاپیکات‌رو‌نشونم نمیده 😲

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
تاپیکات‌رو‌نشونم نمیده 😲

باید سرچ کنی پیچ قبلیم ک ترکید بود

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
باید سرچ کنی پیچ قبلیم ک ترکید بود

عزیزممم🥺

داشتم تا الان میخوندم‌تاپیکتو

ان شاءالله خوشبختترین بشی

امیدوارم زوووودتر بری سر خونه زندگیت بحق پنج تن

عزیزممم🥺 داشتم تا الان میخوندم‌تاپیکتو ان شاءالله خوشبختترین بشی امیدوارم زوووودتر بری سر خونه ز ...

مرسی گلم ببخشید ناراحتت کردم واقعا از نظر روحی خرابم دلم یمخواد زودبرم سر زندگیم از دست خانوادم و تیکه ها وومنت هاشون واسه بی پولی علی راحت بشم 

مرسی گلم ببخشید ناراحتت کردم واقعا از نظر روحی خرابم دلم یمخواد زودبرم سر زندگیم از دست خانوادم و تی ...

توکل ب خدا