نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
از دست اینخونواده ها…انگار خودشون زمانی نامزد نبودن!!! مال من خونوادم حساس نیستن میگن زنوشوهرین خ ...
دقیقا خیلی سخته از همه سخت تر بی پولی شوهرمه ک منته رو سرمه همیشه خوشی های دوران عقدمو زهرم کردن یه جوری خانوادم برخورد میکنن انگار منو نامزدم وقتی پیش همیم هیچی نمیخریم و نمیخوریم و تفریح نمیکنیم فقط و فقط چون دوست بودیم تاپیککودکی ک کودکی نکردو بخون داستان زندگیمه میفهمی چی میکشم از دستتشون
ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیمخراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
دقیقا خیلی سخته از همه سخت تر بی پولی شوهرمه ک منته رو سرمه همیشه خوشی های دوران عقدمو زهرم ک ...
تاپیکاترونشونم نمیده 😲
نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
مرسی گلم ببخشید ناراحتت کردم واقعا از نظر روحی خرابم دلم یمخواد زودبرم سر زندگیم از دست خانوادم و تی ...
توکل ب خدا