2777
2789
طبیعی ارث داشتم عمه هام همه دوقلو دارن 

چه خوب عزیزم

ان شاءالله به سلامتی با دل خوش بغلشون کنی

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا دقیق معلوم نیست 18هفته برم انومالی معلوم میشه سونو آن تی گفت دختر و پسر آزمایش سلفری گفت دوتا د ...

خدا به همین ماه زیبا یه دختر و پسر نصیبت کنه براشون ایت الکرسی میخونم تو هم دعا کن منم دوقلو باردار بشم و یه مشکل دیگم هم حل بشه

از دست این‌خونواده ها…انگار خودشون زمانی‌ نامزد نبودن!!! مال من خونوادم حساس نیستن میگن زنوشوهرین خ ...

دقیقا خیلی سخته از همه سخت تر بی پولی شوهرمه ‌ ک منته رو سرمه همیشه خوشی های دوران عقدمو زهرم کردن یه جوری خانوادم برخورد میکنن انگار منو نامزدم وقتی پیش همیم هیچی نمیخریم و نمیخوریم و تفریح نمیکنیم فقط و فقط چون دوست بودیم تاپیک‌کودکی ک کودکی نکردو بخون داستان زندگیمه میفهمی چی میکشم از دستتشون

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
دقیقا خیلی سخته از همه سخت تر بی پولی شوهرمه ‌ ک منته رو سرمه همیشه خوشی های دوران عقدمو زهرم ک ...

تاپیکات‌رو‌نشونم نمیده 😲

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
تاپیکات‌رو‌نشونم نمیده 😲

باید سرچ کنی پیچ قبلیم ک ترکید بود

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
باید سرچ کنی پیچ قبلیم ک ترکید بود

عزیزممم🥺

داشتم تا الان میخوندم‌تاپیکتو

ان شاءالله خوشبختترین بشی

امیدوارم زوووودتر بری سر خونه زندگیت بحق پنج تن

عزیزممم🥺 داشتم تا الان میخوندم‌تاپیکتو ان شاءالله خوشبختترین بشی امیدوارم زوووودتر بری سر خونه ز ...

مرسی گلم ببخشید ناراحتت کردم واقعا از نظر روحی خرابم دلم یمخواد زودبرم سر زندگیم از دست خانوادم و تیکه ها وومنت هاشون واسه بی پولی علی راحت بشم 

مرسی گلم ببخشید ناراحتت کردم واقعا از نظر روحی خرابم دلم یمخواد زودبرم سر زندگیم از دست خانوادم و تی ...

توکل ب خدا