مامانپسرک مدیر استارتر عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 742 عنوان شکابت از داروخانه هیشکی جوابگو نیس 231 بازدید | 15 پست اینجا ی شیرو سه چهار برابر داره گرون میده منم مجبورم بخرم زنگزدم ب ۱۲۴گفتن بزنگ ب ۱۹۰هیشکدوم پاسخگوو نیستن پیگیری کنن چه کنم 😭😭😭😭 1401/01/18 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 چخبره وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6983 هیچی کلا هیشکی برای هیچی پاسخگو نیست جواب ابلهان خاموشیست
سوگلی_نینیسایت عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 31869 هیچی کلا هیشکی برای هیچی پاسخگو نیست من یه بار فاکتور گرفتم رفتم تعزیرات برای ۱۵۰۰تومن دقت کن ۱۵۰۰تومن شکایت کردم شوهرم بهم گفت سلیطه ایی 🤣گفتم من به درک اون پیرزن و پیرمرد های بیچاره براشون همین ۱۵۰۰هم خیلیه اً
سوگلی_نینیسایت عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 31869 😭😭😭 فاکتور بگیر هر دفعه رفتی اگر نداشتن بگو دستی بنویس با مهر و امضای داروهانه اً
مامانپسرک مدیر استارتر عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 742 هیچی کلا هیشکی برای هیچی پاسخگو نیست ی خفته قبل عید انلاین حساب مهرایران باز کردم ۵۰تومن واس افتتاح حساب برداشت کرد الان زنگ زدم میگن دوباره افتتاح حستب کن مبگم پولم پ چیهیشکی ب قراننن جوابگو نیس لعنت ب همه ی اینا
مامانپسرک مدیر استارتر عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 742 من یه بار فاکتور گرفتم رفتم تعزیرات برای ۱۵۰۰تومن دقت کن ۱۵۰۰تومن شکایت کردم شوهرم بهم گفت سلیطه ایی ... بخدا سختههی شیرخشک ۴۰تومنیو دارن ۱۲۲میدن منم مجبور😭
مامانپسرک مدیر استارتر عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 742 فاکتور بگیر هر دفعه رفتی اگر نداشتن بگو دستی بنویس با مهر و امضای داروهانه فاکتورو چکارکنم بعد؟
سوگلی_نینیسایت عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 31869 فاکتورو چکارکنم بعد؟ اگر واقعاً جای دیگه ارزونتر میدن همون فاکتور رو ببر تعزیرات بیان اً
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6983 بخدا سختهه ی شیرخشک ۴۰تومنیو دارن ۱۲۲میدن منم مجبور😭 از ی جای دیگه بگیر زمان بذار خرید یکی دوماهتو از جای دیگه بکن جواب ابلهان خاموشیست
مامانپسرک مدیر استارتر عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 742 اگر واقعاً جای دیگه ارزونتر میدن همون فاکتور رو ببر تعزیرات بیان ببین این شیر رو فقط این داروخانه توشهرما دارهاگر شکایت کنم ببینن منم دیگ بهم شیر نمیدن ک
مامانپسرک مدیر استارتر عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 742 از ی جای دیگه بگیر زمان بذار خرید یکی دوماهتو از جای دیگه بکن نبس عزیزم هیجای دیگ
بانوارديبهشت١٠ عضویت: 1400/04/04 تعداد پست: 6983 نبس عزیزم هیجای دیگ کدوم شهری کسی رو نداری شهر دیگه ؟؟؟؟داروخانه ها الان همه آنلاین سفارش میگیرن جواب ابلهان خاموشیست
مامانپسرک مدیر استارتر عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 742 کدوم شهری کسی رو نداری شهر دیگه ؟؟؟؟ داروخانه ها الان همه آنلاین سفارش میگیرن یکی از شهرای نزدیک مشهدانلاین سفارش دادم ی هفتس نیاوردع شانس من