2777
2789
عنوان

رمان

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 18 پست
رمان قرار نبود هما اصفهانی هم خوبه و البته افسونگرش اما کمتر کسی پیدا میشه رمانای هما اصفهانی رو نخو ...

👏اره مرسی

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
خواهش میکنم عزیزم🍭🌟🙌

💖😘😘

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رمان قرار نبود هما اصفهانی هم خوبه و البته افسونگرش اما کمتر کسی پیدا میشه رمانای هما اصفهانی رو نخو ...

هما اصفهانی کلا نوشته هاش خوبن

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
هما اصفهانی کلا نوشته هاش خوبن

آره اما من رمان جدال پر تمنا شو دوست نداشتم نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم

کاش خیلیا بفهمن اونقدری که خودشون فکر میکنن بد نیستن🍭✌💞
2790
2778
2791
2779
2792