2777
2789
عنوان

لعنت به عشق

107 بازدید | 7 پست

یه عمر من همه رو رد میکردم حالا بعد از عمر یکی منو ....

عاشق شدم اونم کسی که چن بار اومدن خواستگاریم ولی مشکل اینه که اون منو نمیخواد ، وقتی اومدن خواستگاریم دروغ چرا کلی ذوق کردم.

اما حالا شنیدم که اون منو نمی خواد....

تنها خوانوادشن که خیلی از من خوششون میاد ینی اینطور بگم از خودم متنفر شدم....

من کسی بودم که همه رو رد میکردم حالا یکی که دوسش دارم میگه منو نمی خواد، بخدا نمیخوام از خودم تعریف کنم از بچگی تا حالا همه منو به خوشگل و خوش اندام میشناسن از این ناراحتم که مگه من چم کمه ، منه خر اولین بار تو این زندگی عاشق شدم حالا ..... باورتون میشه از خودم متنفرم به معنای واقعی.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لااقل از من ک بدتر نیستی

من نمیخاستم ازدواج کنم بزور منو بردن خونه پسره !تا باهم صحبت کنیم

تهشم پسره نمیدونم فک کنم فهمید من نمیخام ازدواج کنم شایدم نفهمیده باشه و سر ی چیز دیگ بوده باشه ک به خانوادش گفت ک ب خانواده ما بگن ک منصرف شدن و دیگ ادامه ندن خاستگاریو

ینی تا حد انفجار خوار و خفیف شدم و این من بودم ک قرار بود بگم نه ولی کاری کردن ک پسره این حرفو ب من بزنه و تهشم کلی سرزنش ک تو چرا کاری نکردی ک پسره تورو قبول کنه و بگیرتت

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایا هوامو داشته باش
درکت میکنم عزیزم 

ایشالا خدا گزینه های بهتری بذاره جلوی پات

و شاید خدا نمیخاسته این ایزدواج صورت بگیره شاید این ادم اونی ک تو فکر میکردی نبود و بعدا پشیمون میشدی ازینک عاشقش شدی

💕💕 انشالله با بهترین فردی ک میتونه خوشبختت کنه ازدواج کنی

خدایا هوامو داشته باش
❤ ایشالا خدا گزینه های بهتری بذاره جلوی پات و شاید خدا نمیخاسته این ایزدواج صورت بگیره شاید این اد ...

ممنون عزیزم خیلی دلم گرفته 

همچنین برای خودت گلم دعا میکنم زندگی موفقی داشته باشی