2777
2789

الان بانت بابام‌وصل شدم و دارم مینویسم  . 

دخترداییم سریال ترکی نگاه میکنه فکر میکنه که ما سر گنج نشستیم بعد به بابام میگه من با اینترنت گوشی خودم وصلم به شرطی که گوشیش اینترنت نداره  . به خدا بابام روز دوشنبه همین هفته  یعنی ۳روز پیش خرید ۱۰گیگ اینترنت یکماهه  برای وای فا خونه  الان تموم شده همیشه خدا هم همین هست.

به بابام میگم رمز وای فا رو عوض کن میگه زشته آخه کجا زشته ؟؟؟؟  به اون هیچی نمیگی من رو دعوا می کنی 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

حتی یک مگ هم نزاشته همش رو تموم کرده الان با خیال راحت گوشیش روزد و رفت 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی میاد خونتون خاموشش کن

همیشه خدا همینجا هست تو شهر ما درس میخونه پدر و مادرش روستا هستند 

آدرس گوشیای خودتون رو وصل کنید فقط

رمز هم نزارید وصل نمیشه گوشی اون بگو تموم شده

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

تو هم تعارفو بزار کنار مثل خودش پرروباش 

خودت رمزشو عوض کن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

ببخشید ولی ۱۰ گیگ واقعا کمه افراد خونواده یخورده چت کنن و اینستا گردی کنن ۱ هفته ای تموم شده 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
به بابات توضیح بده خب  اگر مهمون نوازه خب خودش پولش بده براچی تورو دعوا کنه

مگه بابام نمیدونه خودش ؟ میگه اون تموم نمیکنه تو تموم میکنی ‌. مگه من نشستم تا صبح فیلم نگاه کردم ت

همیشه خدا همینجا هست تو شهر ما درس میخونه پدر و مادرش روستا هستند 

مستقیم بهش بگو کاری نداره ک بعدم‌ دیگه وای فایو شارژ نکن‌پولو از بابات بگیر نت همراه بگیر

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...
ببخشید ولی ۱۰ گیگ واقعا کمه افراد خونواده یخورده چت کنن و اینستا گردی کنن ۱ هفته ای تموم شده 

من۱۰گیک رو تا یک ماه میبرم  این اینجا نبود ابن مدتی که تعطیل بود من تا یک ماه ۱۰گیگ رو بردم