2821
2789
عنوان

رلم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 74 پست
این پاسش هم گرفته

ن دیگه اگع میخواد با تو بره باید صبر کنه ن این ک امادخ باشه دم رفتنی بگه توم بیا 

حالا کجا میخواد بره 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند..
وضع مالیش ک خیلی خبه  ۱۷ سالمه ۲۰ سالشه

عزیزم پسری که 20سالش باشه انگار تازه اول خوش گذرونی و مخ زنی و... هستش 

خودتم هنوز کم سنی 

من کسیو میشناسم که باهمین سن و سال شما ازدواج کرد الان طلاق گرفته تازه همه کاسه و کوزه ها رو سر این دختره بدبخت دراومده 

شوهرش بهش گفته اره وقتی رلم بودی معلوم بود که همش دست و پات میلرزه و دنباله ه ر ز ه بازی هستی 

بعد وقتی رفتن مشاوره، دکتره گفته ک نباید با این سن و سال ازدواج می‌کردید و اینا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاق چی  اگر راست بگه ک خوشبحالت ولی نود درصد قمپز خالصه  مگه شغلش چیه که میتونه بره&nb ...

ببین از راست گفتن ک اره

دانشجو روانشناسی هس 

اره بار اولش نی ک بخاد بره اونور

مامان کوچولو🫣✨️
اگه منظورش اینکه بدون اجازه عقد کنید هرگز اینکارو نکن بزار حتما خانوادت در جریان همه چیز باشم تا&nbs ...

منم موافقم کلا ازدواج زیر نظر خانواده معمولا بهتره 

بیشتر اونایی که خانواده راضی نیستن 

ازدواجشون خراب میشه 

در خواست دوستی توسط جنس مخالف ممنوع،عشق فقط همسر ایندم
عزیزم پسری که 20سالش باشه انگار تازه اول خوش گذرونی و مخ زنی و... هستش  خودتم هنوز کم سنی  ...

میدونم اینارو 

از همین میترسم 

رفیقش چندروز پیش رلشو عقد ک هیچ حامله کرده 

اینم گیر داده ک میخام با بابات حرف بزنم

مامان کوچولو🫣✨️
چند تا سوال  خانوادشو میشناسی؟ مدرک تحصیلیش چیه؟ و اینکه حداقل یکی دو سال دیگه صبر کنی خیلی ...

بهش گفتم الان خیلی زوده برا این حرفا

ولی کلا داره از ایران میره 

اره خانوادشو میشناسم 

با خاهراش دوستم 

دانشجو هس

مامان کوچولو🫣✨️
میدونم اینارو   از همین میترسم  رفیقش چندروز پیش رلشو عقد ک هیچ حامله کرده  ا ...

عههه نمیدونم والا 

اگر میخواد بره بگو برو اگه واقعا برای تو منتظر موند یعنی واقعا از روی عشق و علاقه هست 

یه دفعه میبینی اینطوری گفته ک تورو بکشونه ببرتت بعد ب قول بقیه ازت سوءاستفاده کنه 

بهش گفتم الان خیلی زوده برا این حرفا ولی کلا داره از ایران میره  اره خانوادشو میشناسم  ...

آره زوده 

خب پس اینکه با خانوادش آشناییت داری خیلی خوبه ولی بزار خانواده خودتم باهاش آشنا بشن

آره زوده  خب پس اینکه با خانوادش آشناییت داری خیلی خوبه ولی بزار خانواده خودتم باهاش آشنا بشن

اره خودش خاست با خانوادش اشنا بشم حتی داخل گروه خانوادگیشون هم منو اورد 

خانوادم مخالفن

مامان کوچولو🫣✨️
2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

دلآنآ | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز