2777
2789
عنوان

چجوری باقالی پلو درست کنم

363 بازدید | 8 پست

با باقالی تازه

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باقالی هاتو از وسط نصف کن تو آب جوش بزار بپزه بعد برنجام بزار.. اب برنجت کشیده شد با مقدار دلخواهت شوید بریز تو برنجت بعد قاطیش کن

خدایا شکرت❤️مواظب تو دلیم باش صحیح و سالم بغلش کنم خداجونم

پوست دوم باقلی رو هم بگیر یه 5دقیقه بجوشونش بعد اب کش کن

از اون ور برنج رو کته درست کن وتوش سبزی وباقلی بریز بذار همزمان با هم بجوشه بعد دم بذار

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

پوست باقالی ها رو بگیر بذار بپزه،برنج هم بپر آبکش کن ،بعد یا مرغ آب پز یا ماهیچه یا تن ماهی رو با شوید و باقالی و زعفرون(زعفرون عالیه تو باقالی پلو)لابلای برنجت بریز و دم بذار

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

من باقالی پوست میگیرم می زارم یه قل بخوره پوست دومشوجدامیکنم سرخ میکنم باشویدوتکه های گوشت می ریزم وسط برنج

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖