2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم

111 بازدید | 12 پست

سلام من قرص ال دی مصرف میکنم و جلوگیری طبیعی هم دارم زمان موعود پریودیم الان دوهفته ست که قرص ال دی مصرف نمیکنم و منتظرم که پریود شم ولی هنوز نشده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چند روز داشتم یه لکه قهوه ای خیلی کم اومد یهو رفت

سیاه دونه و دارچین و تخم شوید رو بجوشون،هر روز دو سه لیوان بخور خیلی خوبه

اما بنظرم مصرف قرص رو کلا قطع کن کل هورمون ها رو بهم میریزه اصلا چیز خوبی نیست

در حین مصرف امکان نداره ولی اگر قطع کرده باشی و جلوگیری دیگه ایی نکرده باشی احتمالش هست موقعه هایی که قرص قطع میکنین با کاندوم رابطه داشتع باشین مادر خود من ۷سال با یاسمین  جلوگیری کرد تو همون هفته ایی که قرص تموم شده بود و باید پریود میشد فکر نمیکرد تخمک گذاری داشته باشه رابطه بدون جلوگیری داشت باردار شد 

من با قرص ال دی باردار شدم یه بی بی بزن 

چطوری ممکنه اخه حین مصرف؟😐انتی بیوتیک مصرف نکردین باهاش؟ من الان کسی میشناسم ۱۵سال با ال دی داره جلوگیری میکنه مادر خودم ۷سال اصلا نشده 

من با قرص ال دی باردار شدم یه بی بی بزن 

من غیر قرص روش جلوگیری هم داشتم .و این دوهفته هم که قرص نخوردم جلوگیری باز داشتم فقط از پیشابش میترسم .نمی‌دونم قابل باربری هست یا نه

من غیر قرص روش جلوگیری هم داشتم .و این دوهفته هم که قرص نخوردم جلوگیری باز داشتم فقط از پیشابش میترس ...

پیشاب خیلی کم پیش میاد ولی اگر جلوگیری طبیعی بوده بله شک کنین بیشتر دکتر ها میگن تو اون هفته حتما از کاندوم استفاده کنین 

چطوری ممکنه اخه حین مصرف؟😐انتی بیوتیک مصرف نکردین باهاش؟ من الان کسی میشناسم ۱۵سال با ال دی داره جل ...

نه آنتی بیوتیک نخوردم ۴سال بود قرص می‌خوردم سر ساعت .خودمم تعجب کردم پری نمی‌شدم رفتم دکتر سونو نوشت ۱۰هفته باردار بودم دکتر گفت اگه قرص رو قطع کنی ۲تا۳ماه طول میکشه اثرش از بین بره 

چطوری ممکنه اخه حین مصرف؟😐انتی بیوتیک مصرف نکردین باهاش؟ من الان کسی میشناسم ۱۵سال با ال دی داره جل ...

دختر خاله من از وقتی دخترش دنیا اومده قرص میخوره تا الان که دخترش کلاس هشتمه باردار هم نشده

دختر خاله من از وقتی دخترش دنیا اومده قرص میخوره تا الان که دخترش کلاس هشتمه باردار هم نشده

بله منم تعجب کردم گفتین خدا برای شما میخواسته وگرنه از ۱۰۰۰نفر بک نفر میشه