الکی_پلکی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 1195 عنوان کنترل وزن جنین 253 بازدید | 20 پست خانوما راهکاری میدونین که وزن جنین رو بشه تو ماه ۸ و ۹ کنترل کرد که زایمان طبیعی انجام بشه🥴🥴 پسرکم من صدای خدارا در ضربان قلب تو شنیدم💙🥺🧿 1401/01/18 | 09:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
90saghar عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 32246 زیاد شیرینی و بستنی و دلستر و گوشت کبابی اینا نخورتحرکتم خوب باشه کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98979 ینی رسدنکنه؟ وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
takfereshte عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5894 چرا اخه از دیگران شکایت نمیکنم..بلکه خودم را تغییر میدهمچرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست.
616888 عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 464 راهکار برای اینکه جنین وزن بگیره میشه بگید...تقریبا ۱ هفته پیش دکتر بودم گفت جنین زیاد رشد نداشته.. هفته دیگه باید برم سونو دعا کنید جنین وزن گرفته باشه..
zolol عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 9108 راهکار برای اینکه جنین وزن بگیره میشه بگید... تقریبا ۱ هفته پیش دکتر بودم گفت جنین زیاد رشد نداشته. ... سویق کامل بخور با پودر ۹ جوانه
الکی_پلکی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 1195 ینی رسدنکنه؟ خیلی تپلوعه دکتر گفت اینجوری پیش بره سزارین باید بشی کسی نیست بهم رسیدگی کنه دلم میخاد طبیعی بشم😢 پسرکم من صدای خدارا در ضربان قلب تو شنیدم💙🥺🧿
الکی_پلکی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 1195 راهکار برای اینکه جنین وزن بگیره میشه بگید... تقریبا ۱ هفته پیش دکتر بودم گفت جنین زیاد رشد نداشته. ... واقعا هرکی یه مشکلی داره ان شاالله که جنینتون رشد طبیعیشو داشت باشه پسرکم من صدای خدارا در ضربان قلب تو شنیدم💙🥺🧿
الکی_پلکی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 1195 مگه وزنش چقدره؟ ۳۱ هفته بود ۱و۸۰۰🥺 پسرکم من صدای خدارا در ضربان قلب تو شنیدم💙🥺🧿
الکی_پلکی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 1195 چرا اخه اخه تو هفته ۳۱ وزنش ۱۸۰۰ بود شما جنینتون چند بوده وزنش؟طبیعی هستین یا سزارین؟ پسرکم من صدای خدارا در ضربان قلب تو شنیدم💙🥺🧿
الکی_پلکی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/27 تعداد پست: 1195 زیاد شیرینی و بستنی و دلستر و گوشت کبابی اینا نخور تحرکتم خوب باشه ممنون عزیزم❤❤ پسرکم من صدای خدارا در ضربان قلب تو شنیدم💙🥺🧿
ترنم۸۹۷ عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 2339 اخه تو هفته ۳۱ وزنش ۱۸۰۰ بود شما جنینتون چند بوده وزنش؟ طبیعی هستین یا سزارین؟ عزیزم اصلا زیاد نیسکاملا نرمالهمال من ۳۱ هفته ۱۹۰۰ بودآبجیم ۳۱ هفته ۲۲۰۰ بود بچش
takfereshte عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5894 اخه تو هفته ۳۱ وزنش ۱۸۰۰ بود شما جنینتون چند بوده وزنش؟ طبیعی هستین یا سزارین؟ منم هفته ۳۱ وزنش ۱۸۰۰ بود دکتر گفت خوبه وزنش از دیگران شکایت نمیکنم..بلکه خودم را تغییر میدهمچرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست.