2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 55 پست
سلام الان دیگه مرد عاقل بیشتر از 14تا سکه مهر نمیکنه. انقدر دار و ندار مردها  بخاطر مهریه غارت ...

والبته همینطور خانم بایددنبال حقشون باشن توزندگی وقتی جونت به لبت برسه این مهریه نیست که بتونه کاری کنه حق طلاق که جونتونجات بده بنظرم حق طلاق مهمترین چیزه ادمای زیادی دیدم‌مهریه بالایی دارن ولی چندسن ساله تودادگاه دنبال اینن که مرده طلاق بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والبته همینطور خانم بایددنبال حقشون باشن توزندگی وقتی جونت به لبت برسه این مهریه نیست که بتونه کاری ...

حرف حق 

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
باور کن بلاک کنی بهترین کا رو در حق خودت کردی اگه واقعا دوست داشت و ب قول خودت لاو میترکوند پس باید ...

خیلی خوبه که درکم میکنی واقعا ازت ممنونم هیچکسو ندارم که اینطوری باهاش حرف بزنم دوستم که ازت گاف میگیره فامیلم که هیچ واقعا ممنونم که باورم کردی

والبته همینطور خانم بایددنبال حقشون باشن توزندگی وقتی جونت به لبت برسه این مهریه نیست که بتونه کاری ...

سلام

اگر تحقیق کنید متوجه میشید که بیش از 90درصد طلاق ها به درخواست خانم هاست. بعضی ها واقعا امکان ادامه زندگی نیست ولی خیلی از این طلاق ها و کشمکش ها بخاطر یک سوتفاهم یا مسعله قابل حل هست که از روی هیجان تصمیم گرفته میشه. حالا اگر دادن حق طلاق به زن گسترش پیدا کنه چیزی بنام خانواده دیگه معنی داره؟ شک نکنید بخاطر کوچکترین مسعله طلاق جاری میشه. در دین و شریعت هم این حق را برای حفظ بنیان خانواده به مرد دادن و حق قابل واگذاری نیست. اون چیزی که الان واگذار میشه وکالت در طلاق هست. کاری به برخی مردها ندارم که قصدشون از این حق اذیت کردن هست.

من خانم هایی را میشناسم که تنها برای اینکه یکی از شرایط ازدواجشون دادن حق طلاق بوده و هیچکس قبول نکرده مجرد موندن و سنشون بالارفته. 

البته اگر دو نفر واقعا با هم نتونن زندگی کنن باید بدون اذیت و آزار جدا بشن. نیازی به اذیت کردن نیست.

سلام اگر تحقیق کنید متوجه میشید که بیش از 90درصد طلاق ها به درخواست خانم هاست. بعضی ها واقعا امکان ...

عزیزم من خودم جداشدم میدونم  همه اینارو  من  ادمی روندیدم شوهرش نخواسته اذیتش کنه دررابطه باجداشدن همیشه ام اینجوری نیست یه خانم ازسرمستی بخوادجدابشه این حقه یک نفره بتونه خودش برای موندن نودش تصمیم بگیره  هرانچه هرکسی حق داره هرجورکه دوس داره فک کنه  وگنه بازم زندگی که بااین چیزا نگرداری ارزش نگرداشتن نداره البته گفتم فقط این نظرمنه قرارم نیست همه دوس داشته باشن

تازه یه خانوم اینجا میگه ۵۰تا سکه برای زن مطلقه هم کمه !

گفتن تا اینکه کسی قبول کنه خیلی فرق داره. آدم ها دوست دارن همه چیز مطابق میل خودشون باشه ولی شدنی نیست. در قضیه ازدواج هم دو طرف باید چیزی را قبول کنن . وگرنه یه طرف هر چی دلش میخاد می تونه بگه.ما برای خاستگاری دختری که وکیل هم بود برای برادرم رفتیم. اون دختر برادر من را خیلی میخاست. ولی نظر ما توی مهریه 14سکه بود. که خانواد دختر گفتن 200میلیون هم پول باشه. ما به هیچ عنوان قبول نکردیم و تموم شد.